reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Dziewczyny doradźcie mi proszę.
5 stycznia mam pierwsze usg. Chciałabym przed wizytą zrobić dwa najnowsze pomiary bety.
Tylko tak jak zrobię w sobotę 30.12 to następną dopiero we wtorek 02.01 bym mogła, bo poniedziałek to 1.01 i wszystko zamknięte. Będzie to miało sens?

Chyba, że zrobię we wtorek 2.01 i następną w czwartek 4.01?

reklama
Powiem Wam, że myślę o kitsune... ale nie chce jej tu wywoływać bo pewnie trudne chwile za nią...
Mam nadzieje, ze ma to już za sobą... i mam nadzieję, se żadnej takiej informacji już na forum nie będzie :(
Ja też mam ją w głowie 😔 bardzo mi przykro z jej powodu, niestety doskonale wiem co czuje, jakie to są emocje. Może jak minie trochę czasu to ją wywołamy, żeby dała znać jak się czuje.

5 stycznia mam pierwsze usg. Chciałabym przed wizytą zrobić dwa najnowsze pomiary bety.
Tylko tak jak zrobię w sobotę 30.12 to następną dopiero we wtorek 02.01 bym mogła, bo poniedziałek to 1.01 i wszystko zamknięte. Będzie to miało sens?

2 i 4

też bym zrobila 2 i 4... ta beta to był dla mnie horror i udręka.
Aż mi słabo na wspomnienie tego stresu...

Co do kitsne to też myślę, że po czasie i też niestety wiem przez co przechodzi... :(

też bym zrobila 2 i 4... ta beta to był dla mnie horror i udręka.
Aż mi słabo na wspomnienie tego stresu...

Co do kitsne to też myślę, że po czasie i też niestety wiem przez co przechodzi... :(
No dla mnie w pierwszej ciąży tak samo, ale wiem, że są bardzo ważne, więc trzeba sprawdzić 😔

reklama
@drugi.bejbik a jak sytuacja z Twoją pracą? Jaką decyzję podjęłaś? Idziesz na zwolnienie od lekarza czy będziesz prosić o wsteczne?
Dobre pytanie. Nie znam na nie jeszcze odpowiedzi 🙈🤣 sama nie wiem co mam ze sobą zrobić, już się nawet zastanawiałam czy może nie iść na te dwa dni do pracy... Tylko wiem, ze jak jej powiem, ze jestem w ciąży i muszę wyjść do lekarza w czwartek, to zaraz pół miasta będzie wiedziało... I boję się kolejnej awantury. Raz byłam na l4, to do tej pory słucham, ze musiała mi zapłacić za tydzień siedzenia w domu 🙃 nie obrażając, to jest stara panna z psami, trochę inne ma podejście do życia 🥴

Do góry