reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Wykończona psychicznie i fizycznie. Nie mam apetytu przez co mało jem. No i od paru dni doszły wymioty z rana co nie pomaga. Ale my dalej w Polsce załatwiamy sprawy. Więc odpocznę jak wrócę do domu po 3 stycznia. Jutro mam wizytę i USG. Trochę jestem przytłoczona rodzina zadaje tyle pytań o ciążę a ja jakoś nie tryskam radością. A wy?
A jak u Ciebie po nowinie o potomku? Szczęśliwi przyszli dziadkowie?

Dziewczyny a jecie szynki czy kabanosy? Ja się uraczyłam w gościach kabanosem i nawet nie wiem czy można.
tak, ja normalnie jadłam wędliny, szczególnie, że mam pełne zaufanie co do źródła, z którego pochodzą (mama i teściowa same robią wędliny)😉 unikałam jedynie pasztetu i ciast z alkoholem na świątecznym stole, reszę szamałam ze smakiem😅

Dziewczyny a jecie szynki czy kabanosy? Ja się uraczyłam w gościach kabanosem i nawet nie wiem czy można.
Można. Jest mało zakazanych rzeczy. Surowe mięso czy surowe jajka, nie pasteryzowane mleko (+przetwory z niego), alkohol, wędzonki wędzone na zimno.

Ja się nie doczekam jutrzejszej wizyty. Będzie 6+0. Tak o tym myślę, że śniło mi się, że krwawiłam

Można. Jest mało zakazanych rzeczy. Surowe mięso czy surowe jajka, nie pasteryzowane mleko (+przetwory z niego), alkohol, wędzonki wędzone na zimno.

Ja się nie doczekam jutrzejszej wizyty. Będzie 6+0. Tak o tym myślę, że śniło mi się, że krwawiłam
Nelka miałyśmy transfer tego samego dnia, to jak to możliwe, że ja dziś jestem 6+0, a Ty będziesz jutro?😉

reklama
Nelka miałyśmy transfer tego samego dnia, to jak to możliwe, że ja dziś jestem 6+0, a Ty będziesz jutro?😉
Nie wiem jak liczysz
Od 5. 12 odejmujesz 5 dni (wiek zarodka) i minus 14 dni i tak wyszło. Kalkulator potwierdza. Więc nie wiem jak tobie inaczej wyszło 😉
1000010228.jpg

Do góry