drugi.bejbik
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak u Ciebie po nowinie o potomku? Szczęśliwi przyszli dziadkowie?Wykończona psychicznie i fizycznie. Nie mam apetytu przez co mało jem. No i od paru dni doszły wymioty z rana co nie pomaga. Ale my dalej w Polsce załatwiamy sprawy. Więc odpocznę jak wrócę do domu po 3 stycznia. Jutro mam wizytę i USG. Trochę jestem przytłoczona rodzina zadaje tyle pytań o ciążę a ja jakoś nie tryskam radością. A wy?
Zmęczona i wykończona. 4 dni przygotowania a potem połowa żarcia zostaje i doopka. Ale lubię tą atmosferę i czas spędzony w gronie rodziny. Teraz tak pusto się wydaje...Jak się Dziewczyny czujecie po Świętach?
ja o 12:00@babielato_ @Kejcik powodzenia na jutrzejszych wizytach. Czekamy na dobre wieści o której mamy trzymać kciuki?
@jagna_jadzia @Justys93 też jutro macie wizyty?
tak, ja normalnie jadłam wędliny, szczególnie, że mam pełne zaufanie co do źródła, z którego pochodzą (mama i teściowa same robią wędliny) unikałam jedynie pasztetu i ciast z alkoholem na świątecznym stole, reszę szamałam ze smakiemDziewczyny a jecie szynki czy kabanosy? Ja się uraczyłam w gościach kabanosem i nawet nie wiem czy można.
Ja jem i jadłam wszystko.Dziewczyny a jecie szynki czy kabanosy? Ja się uraczyłam w gościach kabanosem i nawet nie wiem czy można.
Można. Jest mało zakazanych rzeczy. Surowe mięso czy surowe jajka, nie pasteryzowane mleko (+przetwory z niego), alkohol, wędzonki wędzone na zimno.Dziewczyny a jecie szynki czy kabanosy? Ja się uraczyłam w gościach kabanosem i nawet nie wiem czy można.
Nelka miałyśmy transfer tego samego dnia, to jak to możliwe, że ja dziś jestem 6+0, a Ty będziesz jutro?Można. Jest mało zakazanych rzeczy. Surowe mięso czy surowe jajka, nie pasteryzowane mleko (+przetwory z niego), alkohol, wędzonki wędzone na zimno.
Ja się nie doczekam jutrzejszej wizyty. Będzie 6+0. Tak o tym myślę, że śniło mi się, że krwawiłam
Nie wiem jak liczyszNelka miałyśmy transfer tego samego dnia, to jak to możliwe, że ja dziś jestem 6+0, a Ty będziesz jutro?