drugi.bejbik
Fanka BB :)
Ja pije zwykła czarną z cytryną i miodemNo właśnie a co do herbaty - jakie pijecie?
Ja kocham herbaty, piję je hurtowo, ale zmieniłam z herbaty czarnej na bezkofeinową
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pije zwykła czarną z cytryną i miodemNo właśnie a co do herbaty - jakie pijecie?
Ja kocham herbaty, piję je hurtowo, ale zmieniłam z herbaty czarnej na bezkofeinową
To życzę ci żeby tym razem było inaczej!Dzisiaj 4+6 w pierwszej ciąży zaczęłam maraton rzyganka w 6tc i trwał do 12tc
Ja akurat lubię te większe piersi w ciąży i podczas karmienia piersią bez tego mam rozmiar ACzy wy też macie gigantyczne cycki? Normalnie mam wrażenie, że eksplodują a to dopiero 4+2. Oprócz tego zero dolegliwości, ale ten biust masakra. Chodzę w koszulkach męża żeby było luźno myślałam, że trochę później zacznie mi coś dokuczać
Ja uwielbiam czarną i tylko taką piję. Z miodem i cytryną.No właśnie a co do herbaty - jakie pijecie?
Jest ok, powyżej 95 jest problem.Czy glukoza na czczo 89 to ok wynik? Zawsze miałam max 85 w poprzedniej ciąży i się zdziwiłam. Czy to już cukrzyca ciążowa?
Właśnie też się zastanawiam czy można pić ziołowe, zielonąNo właśnie a co do herbaty - jakie pijecie?
A ja się zastanawiałam czy moje dolegliwości nie pojawiają się za wcześnie.. Ale widzę, że też tak masz ja mam uczucie ciężkiego żołądka i nie mogę jeść..Ja dzisiaj poczułam pierwsze mdłości rano ale zjadłam i już jest dobrze ciekawe czy to początek codziennych nudności i wymiotów, czy tylko jednorazowa sytuacja
Ja jeszcze nie czuję wystrzał cycków w poprzedniej ciąży miałam około 7 tc, więc jeszcze jest czasCzy wy też macie gigantyczne cycki? Normalnie mam wrażenie, że eksplodują a to dopiero 4+2. Oprócz tego zero dolegliwości, ale ten biust masakra. Chodzę w koszulkach męża żeby było luźno myślałam, że trochę później zacznie mi coś dokuczać
ja zasadniczo piję tylko zioła i zielone herbaty i w sumie sama nie wiem, raczej zalecają daleko idącą ostrożność, jako bezpieczne wskazują miętę, melisę, rumianek ALE nie za dużo a w ogóle to najlepiej zapytać lekarza lubiłam też strzelić dwie czarne mocne kawki dziennie ale zeszłam do jednej, nie takiej mocnej, na 2 dniWłaśnie też się zastanawiam czy można pić ziołowe, zieloną