reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Czy wy też macie gigantyczne cycki? Normalnie mam wrażenie, że eksplodują a to dopiero 4+2. Oprócz tego zero dolegliwości, ale ten biust masakra. Chodzę w koszulkach męża żeby było luźno :p myślałam, że trochę później zacznie mi coś dokuczać
Ja akurat lubię te większe piersi w ciąży i podczas karmienia piersią 😁 bez tego mam rozmiar A 🙈

Ja dzisiaj poczułam pierwsze mdłości rano 🙈 ale zjadłam i już jest dobrze 😅 ciekawe czy to początek codziennych nudności i wymiotów, czy tylko jednorazowa sytuacja 😅
A ja się zastanawiałam czy moje dolegliwości nie pojawiają się za wcześnie.. Ale widzę, że też tak masz 😆 ja mam uczucie ciężkiego żołądka i nie mogę jeść.. 😐

Czy wy też macie gigantyczne cycki? Normalnie mam wrażenie, że eksplodują a to dopiero 4+2. Oprócz tego zero dolegliwości, ale ten biust masakra. Chodzę w koszulkach męża żeby było luźno :p myślałam, że trochę później zacznie mi coś dokuczać
Ja jeszcze nie czuję wystrzał cycków 😄 w poprzedniej ciąży miałam około 7 tc, więc jeszcze jest czas 😄

reklama
Właśnie też się zastanawiam czy można pić ziołowe, zieloną 🤔
ja zasadniczo piję tylko zioła i zielone herbaty i w sumie sama nie wiem, raczej zalecają daleko idącą ostrożność, jako bezpieczne wskazują miętę, melisę, rumianek ALE nie za dużo a w ogóle to najlepiej zapytać lekarza😆 lubiłam też strzelić dwie czarne mocne kawki dziennie ale zeszłam do jednej, nie takiej mocnej, na 2 dni😅

Do góry