jagna_jadzia
Fanka BB :)
Sushi mi wchodzi jak niewiele rzeczy w tej ciąży. Pieczona ryba lub wege i nie ma się co martwić mam sprawdzone sushi po którym nigdy mi nic nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wybierz rybę pieczoną. Nie rezygnuj z takich przyjemnościJa mam wizytę 28.12 to też się wypytam o te wszystkie herbatki, ryby itp. Najgorsze, że obok mnie otwierają nowe suszi i smuteczek że nie będę mogła pójść.
Ja progesteron doustny, ale z tego co wiem to mam stosować gdzieś do konca 1 trym. Potem już łożysko radzi sobie hormonalnie. Chyba że wystąpią potem inne problemy z szyjką czy coś. Ale wstępnie to 1 trym.A jeszcze mam pytanie do dziewczyn które stosują luteine. Jak długo się ja stosuje ? Cała ciążę?
Oooo mniam aż ślinka cieknieOdnośnie sushi
Oooo jesteś w sierpniowych?.gratulacje! Trzymam kciuki oby wszystko się teraz udało pozdrowienia od marcowek!Ja widzę sama po sobie, że mam trochę luźniejsze podejście w tej ciąży niż w pierwszej, którą straciłam. Dmuchałam na nią a i tak się nie udało, więc teraz mam trochę chłodniejsze myślenie.
Wtedy zrezygnowałam z robienia paznokci hybrydowych, teraz nie zamierzam
Uważam na to co jem i piję, tak samo z lekami, nie dźwigam ciężkich rzeczy, dużo wypoczywam i tyle. Oby tym razem się udało
Hejo! a jak tam Marcówki się macie? Boże jak miło, że mnie rozpoznałaś kochanaOooo jesteś w sierpniowych?.gratulacje! Trzymam kciuki oby wszystko się teraz udało pozdrowienia od marcowek!
Dziękuję! Ja życzę żeby w ciągu następnych kilku dni jak najmniej nam doskwierały nudności no i oczywiście zdrowia dla nas i naszych fasoli za rok będziemy mieć jeszcze więcej „na głowie”(oby)Dziewczyny,
Jako, że jutro pewnie zabiegany czas dla wszystkich to już dzisiaj chciałam życzyć Wam wspaniałych Świąt, dużo zdrowia i spokoju, żebyśmy w tym samym gronie (albo jeszcze większym) dotrwały do sierpnia, spełnienia marzeń i uśmiechu na codzień.
Zrelaksujcie się w najbliższych dniach!
Zobacz załącznik 1597473