reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
A jeszcze mam pytanie do dziewczyn które stosują luteine. Jak długo się ja stosuje ? Cała ciążę?
Ja progesteron doustny, ale z tego co wiem to mam stosować gdzieś do konca 1 trym. Potem już łożysko radzi sobie hormonalnie. Chyba że wystąpią potem inne problemy z szyjką czy coś. Ale wstępnie to 1 trym.

Ja widzę sama po sobie, że mam trochę luźniejsze podejście w tej ciąży niż w pierwszej, którą straciłam. Dmuchałam na nią a i tak się nie udało, więc teraz mam trochę chłodniejsze myślenie.
Wtedy zrezygnowałam z robienia paznokci hybrydowych, teraz nie zamierzam 🙆🏻‍♀️
Uważam na to co jem i piję, tak samo z lekami, nie dźwigam ciężkich rzeczy, dużo wypoczywam i tyle. Oby tym razem się udało ❣️
Oooo jesteś w sierpniowych?.gratulacje! Trzymam kciuki oby wszystko się teraz udało 🤞 pozdrowienia od marcowek!:)

Dziewczyny,
Jako, że jutro pewnie zabiegany czas dla wszystkich to już dzisiaj chciałam życzyć Wam wspaniałych Świąt, dużo zdrowia i spokoju, żebyśmy w tym samym gronie (albo jeszcze większym) dotrwały do sierpnia, spełnienia marzeń i uśmiechu na codzień.
Zrelaksujcie się w najbliższych dniach!
received_907196373733675.jpeg

Dziewczyny,
Jako, że jutro pewnie zabiegany czas dla wszystkich to już dzisiaj chciałam życzyć Wam wspaniałych Świąt, dużo zdrowia i spokoju, żebyśmy w tym samym gronie (albo jeszcze większym) dotrwały do sierpnia, spełnienia marzeń i uśmiechu na codzień.
Zrelaksujcie się w najbliższych dniach!
Zobacz załącznik 1597473
Dziękuję! Ja życzę żeby w ciągu następnych kilku dni jak najmniej nam doskwierały nudności 😁😁 no i oczywiście zdrowia dla nas i naszych fasoli 🥰 za rok będziemy mieć jeszcze więcej „na głowie”😁(oby🤞🏻🤞🏻🤞🏻)

reklama
Do góry