reklama
PepkaS
Fanka BB :)
Czytałam sporo, to ziołowe zależy jakie, zielone odradzają, tak samo i czarne. Tzn wiecie, żeby nie przesadzać z ilością po prostu tak samo jak i w kawie herbata zawiera kofeinę i to na nią należy uważać.Właśnie też się zastanawiam czy można pić ziołowe, zieloną
PepkaS
Ja widzę sama po sobie, że mam trochę luźniejsze podejście w tej ciąży niż w pierwszej, którą straciłam. Dmuchałam na nią a i tak się nie udało, więc teraz mam trochę chłodniejsze myślenie.Jak pójdę 2 stycznia na wizytę do swojego prowadzącego to mam Zamiar go dopytać o wszystkie tego typu kwestie, już listę pytań tworzę
Wtedy zrezygnowałam z robienia paznokci hybrydowych, teraz nie zamierzam
Uważam na to co jem i piję, tak samo z lekami, nie dźwigam ciężkich rzeczy, dużo wypoczywam i tyle. Oby tym razem się udało
rybka_pipka
Ja mam wizytę 28.12 to też się wypytam o te wszystkie herbatki, ryby itp. Najgorsze, że obok mnie otwierają nowe suszi i smuteczek że nie będę mogła pójść.
PepkaS
Wtedy strasznie wariowałam, zwracałam uwagę na wszystko, zwariować możnaJa widzę sama po sobie, że mam trochę luźniejsze podejście w tej ciąży niż w pierwszej, którą straciłam. Dmuchałam na nią a i tak się nie udało, więc teraz mam trochę chłodniejsze myślenie.
Wtedy zrezygnowałam z robienia paznokci hybrydowych, teraz nie zamierzam
Uważam na to co jem i piję, tak samo z lekami, nie dźwigam ciężkich rzeczy, dużo wypoczywam i tyle. Oby tym razem się udało
PepkaS
Zawsze opcja pieczonychJa mam wizytę 28.12 to też się wypytam o te wszystkie herbatki, ryby itp. Najgorsze, że obok mnie otwierają nowe suszi i smuteczek że nie będę mogła pójść.
Nelka85
Ja tam z sushi nie rezygnuje. Wybieram te rolki w których ryba jest po obróbce termicznejJa mam wizytę 28.12 to też się wypytam o te wszystkie herbatki, ryby itp. Najgorsze, że obok mnie otwierają nowe suszi i smuteczek że nie będę mogła pójść.
reklama