reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Niestety moja córka również podchodzi sceptycznie do moich nowych zainteresowań, więc tak dogorywamy t popołudnie i zasypiamy razem 😆 Jak bedzie wszystko zgodnie z planem to w styczniu już uciekam z pracy, to może sobie odeśpie w czasie żłobkowania :D
Miałam plan. Urlop na cały grudzień. Wyspie się jak mała będzie w żłobku. Córka nie lubi spać.
Hmmm
Obie siedzimy w domu

reklama
Nie ma co wywoływać :D mi poza pasją do spania póki co nic nie dolega :D
cieszę się, że nie jestem sama z bezobjawową ciążą 🫣

U mnie tylko lekki ból piersi i popołudniowa drzemka musi być, a tak to nic. Chociaż już zaczynam czuć szczególną miłość do jedzenia 🙈 chyba od progesteronu tak mnie ciągnie do słodkiego... Przedwczoraj nawet zakupów nie rozpakowałam, dobrałam się do loda jeszcze w butach, siedziałam na podłodze w kuchni i żarłam jęcząc ze szczęścia, a mąż rozpakowywał zakupy 🙈

cieszę się, że nie jestem sama z bezobjawową ciążą 🫣

U mnie tylko lekki ból piersi i popołudniowa drzemka musi być, a tak to nic. Chociaż już zaczynam czuć szczególną miłość do jedzenia 🙈 chyba od progesteronu tak mnie ciągnie do słodkiego... Przedwczoraj nawet zakupów nie rozpakowałam, dobrałam się do loda jeszcze w butach, siedziałam na podłodze w kuchni i żarłam jęcząc ze szczęścia, a mąż rozpakowywał zakupy 🙈
Jedzenie to życie! Ja dzisiaj drugi dzień wpieprzam chińczyka... A jeszcze mam ochotę na Drwala z maka, ale ciągle się nie mogę zdecydować co wolę więc mąż wybiera chinola 🙈🙈

To i ja się śmieję, że jestem bezobjawowa. Zamiast senności- zasypiam o północy. Zamiast zaparć- ciągle biegam na 💩. Może trochę zgaga, pociągnięcie w podbrzuszu co jakiś czas i delikatny ból piersi, ale tylko przy dotyku- wszystkie te objawy baaaaardzo delikatnie 😁 te testy i myśl że się udało to jakaś abstrakcja 😂

reklama
Zazdroszczę wam totalnie bezobjawowych ciąż 😭 mnie coraz bardziej naciąga od różnych rzeczy, w zasadzie już sama nie wiem co jeść żeby nie pogorszyć, a z drugiej jak nie jem to jeszcze gorzej 😢 w pierwszej minęło po 12-13 tyg więc i teraz mam nadzieję że tak będzie…

Czekaj, czekaj, Ty tu jesteś jedną z najbardziej "zaawansowanych", obawiam się, że niejedna z nas wkrótce do Ciebie dołączy

Do góry