reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Matko laski, czy Was też tak bolą plecy? Właśnie kąpałam córkę, chwilę byłam nachylona i normalnie ledwo wstałam 😅😅😅

Mnie nie bolą, ale ja jestem 5+6 i ogólnie mam wrażenie, że mam słabe objawy ciążowe 🤷‍♀️ Tylko, żeby nie było, że teraz narzekam na brak, a za niedługo będę rzygać dalej niż widzę albo coś takiego 🤣

Nie ma co wywoływać :D mi poza pasją do spania póki co nic nie dolega :D
mnie piersi bolą najbardziej. Jakieś minimalne mdłości raz na jakiś czas, ewentualnie zgaga, ale równie dobrze to może być z przejedzenia 🤣 Od popołudnia ziewam jak zła, zmęczona jestem i w ogóle, jak się zwlekę pod prysznic to mi przechodzi. W łóżku leżę i przeglądam internety, ostatecznie dość późno zasypiam. Budzę się 3 razy w nocy na siku od 5.30 już tylko kimam, bo Niemąż się wierci, cycki mnie bolą i w ogóle milion innych rzeczy. Takie błędne koło 🤷‍♀️
Brak objawów źle, bo zaraz strach, że coś nie tak. Za dużo objawów też źle, bo przecież przeszkadzają. Z nami babami to oszaleć można 🤦‍♀️

Nie ma co wywoływać :D mi poza pasją do spania póki co nic nie dolega :D
Dobrze, że u mnie tej pasji brak, bo córka zdecydowanie nie pozwoliłaby mi jej rozwijać 🤣
Święta Święta i po świętach... prenatalne 😀 i już stres 1 trym za nami, będziemy mogły zacząć sie stresować 2gim trymestrem 🤣
Oby 🙏 Mam nadzieje, że w styczniu zobaczę małą fasolę na wizycie a nie jak ostatnio wielką pustkę 🥺 Strasznie się boję powtórki 🙄

Dobrze, że u mnie tej pasji brak, bo córka zdecydowanie nie pozwoliłaby mi jej rozwijać 🤣

Oby 🙏 Mam nadzieje, że w styczniu zobaczę małą fasolę na wizycie a nie jak ostatnio wielką pustkę 🥺 Strasznie się boję powtórki 🙄
chciałbym napisać Ci byś się nie stresowała, bo będzie dobrze itp i oczywiście tak masz myśleć! Jednak wiem jaki to stres i jak to wszystko bywa irracjonalne... i takie gadanie mozna między bajki...
Jednak czas szybko zleci... musi być dobrze! 💜

Mama mojego taty zmarła przy porodzie 🥺 Nie znam dokładnej przyczyny dlaczego, ale kiedyś nie było takich możliwości jak dzisiaj i na pewno trzeba z tej wiedzy korzystać jak można.
Męza mama zmarła po porodzie brata na sepsę - brudne narzędzia przy cc.
Ale to 35lat temu.
Mama moja miała 2 miesiące temu operacje kręgosłupa w szpitalu w którym jest remont. Implant odrzuca bo też jakiś syf się dostał.
Tyle lat minęło ale dalej się zdarzają różności

Niestety moja córka również podchodzi sceptycznie do moich nowych zainteresowań, więc tak dogorywamy t popołudnie i zasypiamy razem 😆 Jak bedzie wszystko zgodnie z planem to w styczniu już uciekam z pracy, to może sobie odeśpie w czasie żłobkowania :D

reklama
Do góry