reklama
Magda_13
Fanka BB :)
Matko laski, czy Was też tak bolą plecy? Właśnie kąpałam córkę, chwilę byłam nachylona i normalnie ledwo wstałam
Mnie nie bolą, ale ja jestem 5+6 i ogólnie mam wrażenie, że mam słabe objawy ciążowe Tylko, żeby nie było, że teraz narzekam na brak, a za niedługo będę rzygać dalej niż widzę albo coś takiego
Meganka
Nie ma co wywoływać mi poza pasją do spania póki co nic nie dolegaMnie nie bolą, ale ja jestem 5+6 i ogólnie mam wrażenie, że mam słabe objawy ciążowe Tylko, żeby nie było, że teraz narzekam na brak, a za niedługo będę rzygać dalej niż widzę albo coś takiego
Magda_13
mnie piersi bolą najbardziej. Jakieś minimalne mdłości raz na jakiś czas, ewentualnie zgaga, ale równie dobrze to może być z przejedzenia Od popołudnia ziewam jak zła, zmęczona jestem i w ogóle, jak się zwlekę pod prysznic to mi przechodzi. W łóżku leżę i przeglądam internety, ostatecznie dość późno zasypiam. Budzę się 3 razy w nocy na siku od 5.30 już tylko kimam, bo Niemąż się wierci, cycki mnie bolą i w ogóle milion innych rzeczy. Takie błędne kołoNie ma co wywoływać mi poza pasją do spania póki co nic nie dolega
Brak objawów źle, bo zaraz strach, że coś nie tak. Za dużo objawów też źle, bo przecież przeszkadzają. Z nami babami to oszaleć można
Święta Święta i po świętach... prenatalne i już stres 1 trym za nami, będziemy mogły zacząć sie stresować 2gim trymestremChwila moment i wkroczymy w prenatalne
ejżja89
Dobrze, że u mnie tej pasji brak, bo córka zdecydowanie nie pozwoliłaby mi jej rozwijaćNie ma co wywoływać mi poza pasją do spania póki co nic nie dolega
Oby Mam nadzieje, że w styczniu zobaczę małą fasolę na wizycie a nie jak ostatnio wielką pustkę Strasznie się boję powtórkiŚwięta Święta i po świętach... prenatalne i już stres 1 trym za nami, będziemy mogły zacząć sie stresować 2gim trymestrem
chciałbym napisać Ci byś się nie stresowała, bo będzie dobrze itp i oczywiście tak masz myśleć! Jednak wiem jaki to stres i jak to wszystko bywa irracjonalne... i takie gadanie mozna między bajki...Dobrze, że u mnie tej pasji brak, bo córka zdecydowanie nie pozwoliłaby mi jej rozwijać
Oby Mam nadzieje, że w styczniu zobaczę małą fasolę na wizycie a nie jak ostatnio wielką pustkę Strasznie się boję powtórki
Jednak czas szybko zleci... musi być dobrze!
Nelka85
Męza mama zmarła po porodzie brata na sepsę - brudne narzędzia przy cc.Mama mojego taty zmarła przy porodzie Nie znam dokładnej przyczyny dlaczego, ale kiedyś nie było takich możliwości jak dzisiaj i na pewno trzeba z tej wiedzy korzystać jak można.
Ale to 35lat temu.
Mama moja miała 2 miesiące temu operacje kręgosłupa w szpitalu w którym jest remont. Implant odrzuca bo też jakiś syf się dostał.
Tyle lat minęło ale dalej się zdarzają różności
Meganka
Niestety moja córka również podchodzi sceptycznie do moich nowych zainteresowań, więc tak dogorywamy t popołudnie i zasypiamy razem Jak bedzie wszystko zgodnie z planem to w styczniu już uciekam z pracy, to może sobie odeśpie w czasie żłobkowaniaDobrze, że u mnie tej pasji brak, bo córka zdecydowanie nie pozwoliłaby mi jej rozwijać
Oby Mam nadzieje, że w styczniu zobaczę małą fasolę na wizycie a nie jak ostatnio wielką pustkę Strasznie się boję powtórki
reklama
rybka_pipka
Cześć dziewczyny, chciałabym się dopisać do sierpniowych mam bo bejbik już w drodze wg jakiegoś kalkulatora z internetu termin na 29.08.