reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2024

@AnnMar88 dopisz mnie proszę na poszukiwania pęcherzyka 21.12 😉

reklama
Mnie bolał brzuch na początku, teraz rzadko. Ale wydaje mi się że to normalne. Bierzesz magnez? Jak się zmęczę i boli mnie brzuch to łykam magnez, biorę ciepły prysznic i przechodzi :)

Biorę magnez codziennie, ale to nie takie pobolewanie. To co mam to takie przemęczeniowe, typowo wysiłkowe i zastanawiam się czy to normalne w ciąży. Nie jest to ból, takie raczej 1-3 w skali do 10. Macica to jednak mięsień jakby nie patrzeć 🤷‍♀️

Najgorsze czekanie. Ja wierzę że będzie dobrze ale współczuję..
Przeszukałam cały internet. Niestety znalazłam tylko jeden przypadek, gdzie pęcherzyk ruszył i nadgonił. Cała reszta skończyła się poronieniem. Przynajmniej wiem już na pewno na co czekam. Bazując na tym pęcherzyku i becie, szanse powodzenia są właściwie żadne 🤷

@Bolilol a Ty jak się czujesz? Mam nadzieję, że choróbsko odpuszcza.
dziękuję, że pytasz, kochana jesteś 🤍 covid odpuścił już kilka dni temu, ale niestety mój kot się poważnie rozchorował 😞 od środy żyjemy jak w złym śnie.
Ja niestety do tego zaczęłam wczoraj plamić, na USG okazało się, że mam skupisko krwiaków nad pecherzykiem ciążowym 😔

Cześć dziewczyny ☺ z miłą chęcią do Was dołączę jeśli można 😀 we wtorek (3+2) zobaczyłam dwie kreski na teście 😍 w czwartek byłam na wizycie u gina, bo złapała mnie infekcja intymna. Zrobiła mi też USG, ale oczywiście nic nie było jeszcze widać 😅
Dzisiaj rano poleciałam na betę i mam już wynik 🥰 termin z OM wychodzi na 25 sierpnia 🥰 a wizytę ciążowa mam zaplanowana na 4 stycznia. Dobrze, że zaraz święta, to chociaż czas szybciej zleci mam nadzieję 😂

Załączniki

• IMG_20231216_054731.jpg
    IMG_20231216_054731.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 88
  • Screenshot_2023-12-16-13-26-28-601_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-16-13-26-28-601_com.android.chrome.jpg
    167,1 KB · Wyświetleń: 86
To widocznie dzisiaj „taki mamy klimat”. Mnie dziwnie boli glowa wiec wzielam paracetamol, wczoraj przed snem mialam jakies dziwnie cierpniecie dloni 🤷🏼‍♀️ Przyszlo i poszlo. Dzisiaj za to slaba jestem jak cielatko, mdli, apetytu zero.
Ja też nie zrobiłam dziś nic oprócz śniadania. Teraz mąż wziął młodego na zakupy, a ja planuję sprzątać 😵‍💫🫣
Ja w planach mam zamówić jakiegoś fastfooda (mała dostała kaszotto z burakiem i mężowi wyciągnęła ciastko czekoladowe z buzi i też wciągnęła)

dziękuję, że pytasz, kochana jesteś 🤍 covid odpuścił już kilka dni temu, ale niestety mój kot się poważnie rozchorował 😞 od środy żyjemy jak w złym śnie.
Ja niestety do tego zaczęłam wczoraj plamić, na USG okazało się, że mam skupisko krwiaków nad pecherzykiem ciążowym 😔
Oooo nie... trzymam kciuki za futrzaka, sama mam dwa to znam doskonale to przywiązanie.
Jakieś wskazówki do tych krwiaczków czy mają same się wchłonąć?

reklama
W końcu się odezwałaś ❤️
Borze szumiący, czy ta ciąża nie może być jakaś... Prostsza? Jesteś w ciąży i już? Tyle? Ciągle się człowiek musi martwić 😓😓
Jakie masz zalecenia?

Do góry