Ja tez proszeGrupa jest założona, większość dziewczyn dostala juz linki, ja tak jak pisałam l, do jutra zbieram jeszcze chętne, których nie było na tamtej liście i pewnie zostaną tez dodane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez proszeGrupa jest założona, większość dziewczyn dostala juz linki, ja tak jak pisałam l, do jutra zbieram jeszcze chętne, których nie było na tamtej liście i pewnie zostaną tez dodane
Hej,ja mam wizyte 11go ,to bedzie 12 tydCo tam u Ciebie?
Miałaś już jakaś wizytę?
DziękujęJa piłam mleko z masłem i herbatę z sokiem malinowym, pomogło choć trwało dłużej niż normalnie. Problem tylko że to mleko przy mdlosciach trochę ciężko wchodzi
Ja melduje się z woj. łódzkiegoMoże już pisałyście ale ja nie znalazłam, a skąd jesteście?
Ja zapłaciłam 180zł. Z tym że nie robiłam stricte badań prenatalnych (tych testu pappa, itp.). Robiłam tylko usg z pomiarem przezierności karkowej i Pani Doktor sprawdzała czy kość nosowa jest obecna.Ile kosztowały was prenatalne ?
Ja też poproszęGrupa jest założona, większość dziewczyn dostala juz linki, ja tak jak pisałam l, do jutra zbieram jeszcze chętne, których nie było na tamtej liście i pewnie zostaną tez dodane
Ja z ŁodziJa melduje się z woj. łódzkiego
A ja woj. podkarpackie, okolice SanokaMoże już pisałyście ale ja nie znalazłam, a skąd jesteście?