reklama
Dziewczyny u mnie od kiedy zaczął się 11 tydzień 11+4 na dziś, to strasznie mi dokucza rozpieranie w dole brzucha, tez tak macie? Do tego cały czas mam problem z przygotowywaniem jedzenia, bo wszystko mi śmierdzi no i z jedzeniem tak różnie.. raczej na nic nie mam ochoty. Może wiecie z doświadczenia kiedy to przejdzie
Dorotaaa2022
Fanka BB :)
Ja nadrabiam przed praca, po pracy i w weekendy jak pracuje zdalnie, to między spotkaniami teżMiałam identycznie w pierwszej ciąży będąc w pracy było trudno mdłości ogromne ale bez wymiotow, za to jak przychodził weekend nie opuszczałam łazienki
Chyba coś tym jest, że w pracy czas szybciej leci i organizm chyba sam wie, że musi dać radę ale ostatnio ledwo zdążyłam do łazienki.Ja nadrabiam przed praca, po pracy i w weekendy jak pracuje zdalnie, to między spotkaniami też
Niech to się już skończy
Ja za wczesnie żeby coś podpowiedzieć, dopiero 9+1. Bólów nie mam w ogóle, raczej ciągnięcie.Dziewczyny u mnie od kiedy zaczął się 11 tydzień 11+4 na dziś, to strasznie mi dokucza rozpieranie w dole brzucha, tez tak macie? Do tego cały czas mam problem z przygotowywaniem jedzenia, bo wszystko mi śmierdzi no i z jedzeniem tak różnie.. raczej na nic nie mam ochoty. Może wiecie z doświadczenia kiedy to przejdzie
magdalenka123:)
mnie mdli i jestem wyczulona na zapachy, kawy ktora kocham nie pije bo mnie odrzuca na szczęście nie wymiotujeDziewczyny u mnie od kiedy zaczął się 11 tydzień 11+4 na dziś, to strasznie mi dokucza rozpieranie w dole brzucha, tez tak macie? Do tego cały czas mam problem z przygotowywaniem jedzenia, bo wszystko mi śmierdzi no i z jedzeniem tak różnie.. raczej na nic nie mam ochoty. Może wiecie z doświadczenia kiedy to przejdzie
Asiaxz
Dziewczyny u mnie od kiedy zaczął się 11 tydzień 11+4 na dziś, to strasznie mi dokucza rozpieranie w dole brzucha, tez tak macie? Do tego cały czas mam problem z przygotowywaniem jedzenia, bo wszystko mi śmierdzi no i z jedzeniem tak różnie.. raczej na nic nie mam ochoty. Może wiecie z doświadczenia kiedy to przejdzie
Wydaje się że każda ciąża przebiega inaczej więc to kwestia indywidualnaDziewczyny u mnie od kiedy zaczął się 11 tydzień 11+4 na dziś, to strasznie mi dokucza rozpieranie w dole brzucha, tez tak macie? Do tego cały czas mam problem z przygotowywaniem jedzenia, bo wszystko mi śmierdzi no i z jedzeniem tak różnie.. raczej na nic nie mam ochoty. Może wiecie z doświadczenia kiedy to przejdzie
ainola
Mam identycznie. Do tego ulubiony żel pod prysznic o zapachu czekolady poszedł na czarną listęmnie mdli i jestem wyczulona na zapachy, kawy ktora kocham nie pije bo mnie odrzuca na szczęście nie wymiotuje
Słoneczko świeci
Kurczę dziewczyny jeśli wymiotujecie i dajecie radę pracować to szacun Mnie dopada bezsilność, ze kurczę nie mam tej siły na prace
reklama
Dorotaaa2022
Też czasem się zastanawiam ile jeszcze pociagne. Chciałabym pracować jak najdłużej ale zobaczymy jak będzie.Kurczę dziewczyny jeśli wymiotujecie i dajecie radę pracować to szacun Mnie dopada bezsilność, ze kurczę nie mam tej siły na prace
Dodatkowo przez te ciągle wymioty mam już -3kg i czuje, że całkiem opadami z sił.