Petrasiya
Fanka BB :)
Czy ta grupa byłaby dalej tutaj tylko są opcje prywatności czy byłoby to gdzieś indziej?A kiedy robimy grupę prywatną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ta grupa byłaby dalej tutaj tylko są opcje prywatności czy byłoby to gdzieś indziej?A kiedy robimy grupę prywatną?
To nie to samo, badanie czystości pochwy to wymaz pobierany zaraz przy wejściu do pochwy, badanie w ogóle nie jest nieprzyjemne w przeciwieństwie do cytologiiTak,ja mialam cytologię na samym początku .
Musimy zrobić listę chętnych na grupę prywatna i wysłać ją do głównej adminki wtedy ona stworzy tu grupę zamknięta, do której będą należeć tylko dziewczyny z listy. Grupa bedzie widoczna tylko dla tych dziewczynCzy ta grupa byłaby dalej tutaj tylko są opcje prywatności czy byłoby to gdzieś indziej?
A No Ok, myśle, że już można powoli się szykować, te które teraz dowiadują się o ciąży są już na pewno wrześniówkami, a nawet wkrótce pojawią się te na październikMusimy zrobić listę chętnych na grupę prywatna i wysłać ją do głównej adminki wtedy ona stworzy tu grupę zamknięta, do której będą należeć tylko dziewczyny z listy. Grupa bedzie widoczna tylko dla tych dziewczyn
Po prostu w mniejszym gronie niektore z nas mogą się czuć pewniej, wiedząc że nie będzie ona dostępna dla niepożądanych osóbGrupa jest ogromnym wsparciem, chociaż nie należę do tych mega udzielających się. Co daje przejście na grupę prywatną/zamkniętą ??
A kto pobrał materiał do badania?Ja miałam. Bardzo szybkie badanie. W Diagnostyce płaciłam 41 zł.
Taka miła młoda pani najpierw wstukała wszystko do kompa a potem zaprosiła mnie na fotel. Udało się od razu bez kolejki, całość trwała może 7 minutA kto pobrał materiał do badania?
To nie to samo, badanie czystości pochwy to wymaz pobierany zaraz przy wejściu do pochwy, badanie w ogóle nie jest nieprzyjemne w przeciwieństwie do cytologii
Ahh .. okTo nie to samo, badanie czystości pochwy to wymaz pobierany zaraz przy wejściu do pochwy, badanie w ogóle nie jest nieprzyjemne w przeciwieństwie do cytologii
Super!!!! Gratuluje!!!!!Mam już swoje wyniki Sanco Są prawidłowe, znam też płeć