Judita87
Fanka BB :)
Bardzo dziękujeJa raz mam mdłości raz nie mam, raz mam gorszy dzień a raz lepszy, tak to chyba już jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dziękujeJa raz mam mdłości raz nie mam, raz mam gorszy dzień a raz lepszy, tak to chyba już jest.
Ja przed ciążą byłam uzależniona od słodkich przekąsek- a teraz nie mogę patrzeć na cokolwiek z cukrem.Bardziej mam ochotę na jajka w majonezie i świeże ogórkiWlasnie czyalam ze slodkiego sie chce na dziewczynke a kwasnego na chlopca.
Sluchajcie ja bylam pochlaniaczem slodkoscia od 2 tyg nie moge nawet spojrzec na cukier,to jest tak dziwne,no moj maz nie wierzy,ja latami probowalam ograniczac cukier. Teraz jem tylko kwasne ogorki,kapuste kiszona,kwasne jablka I totalnie nic innego ,dzis zupa. ogorkowa i kanapki z ogorkiem
Fajnie by bylo bo mam 2 corki,chcialabym synka
Ja mam od dwóch tygodni mdłości non stop z jednym dniem wyjątku- teraz 7 + 5Hej, nieśmiało dołączam i ja. Dziś 6+3 wg USG, na szczęście już tętno się pokazało. Jestem po poronieniu w październiku wiec stres ogromny… mam pytanie czy mdłości jak któraś z Was ma to codziennie czy są dni bez tych objawów, może już się doszukuje ale miałam ostatnie dwa tygodnie a dziś czuje się świetnie.
Mam od 6tc każdego dnia (teraz jestem w 10tc)Hej, nieśmiało dołączam i ja. Dziś 6+3 wg USG, na szczęście już tętno się pokazało. Jestem po poronieniu w październiku wiec stres ogromny… mam pytanie czy mdłości jak któraś z Was ma to codziennie czy są dni bez tych objawów, może już się doszukuje ale miałam ostatnie dwa tygodnie a dziś czuje się świetnie.
Hej, piękne imionaU mnie doszło pare imion
Póki co dla dziewczynki mamy :
Naomi,Pola,Patrizia,Sara
Dla chłopca:
Gregory,Adam,Matteo
Tez dostaje zawsze igg i igm, robię jedno i drugieHej, piękne imiona
Matteo szczególnie do mnie przemawia
Mam od rana rozkminy co do badań. Lekarza mam prywatnie, więc cena badań jest kosmiczna. I teraz tak - dostałam zalecenie toksoplazmozy i cmv nie tylko igg, igm, ale także igg awidnosc. Ale czy to nie jest bez sensu? Jeśli w igg nic nie wyjdzie, po co robić od razu awidnosc? Dobrze myślę, że można z tym poczekać do wyników igg?
Ale awidnosc też od razu? Nawe jesli igg wychodzi prawidłowo?Tez dostaje zawsze igg i igm, robię jedno i drugie
A jak miałaś wtedy? Ja ogólnie bazuje tylko na swoim doświadczeniu bo każda kobieta jest innaBardzo dziękujeanalizuje każdy najmniejszy objaw, niestety ale po jednej traumie poronienia człowiek jest sto razy bardziej zestresowany :/
Inaczej. To są badania, które robię:Ale awidnosc też od razu? Nawe jesli igg wychodzi prawidłowo?
Dziś pierwszy raz dzień zaczynam bez kawy; niestety odrzuciło mnie na sam zapachmąż ma wolne, ale niestety musiałam go zbudzić, żeby zrobił mi sniadanie, bo jednak złe samopoczucie mnie dopadło. Mam nadzieje, ze uda się zjeść sniadanie
a Wy jak się czujecie?