Mam tak samo właściwie od początku ciąży jak bym cały czas była na kacu…Cześć dziewczyny jestem nowa i przyszłam po wsparcie, 10 tc i nic mi się nie chce, wiem że też tak macie ale potrzebuję żebyście mi to powiedziały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo właściwie od początku ciąży jak bym cały czas była na kacu…Cześć dziewczyny jestem nowa i przyszłam po wsparcie, 10 tc i nic mi się nie chce, wiem że też tak macie ale potrzebuję żebyście mi to powiedziały
Hej U mnie podobnie tylko 8 tc i cały dzień śpię tak jak wcześniej wspomniałam; teraz spałam znów 20 minCześć dziewczyny jestem nowa i przyszłam po wsparcie, 10 tc i nic mi się nie chce, wiem że też tak macie ale potrzebuję żebyście mi to powiedziały
Spełniam je w pierwszym trymestrze jestem dla siebie bardzo wyrozumiała, wszystko po to, żeby zminimalizować mdłości. Jeśli mam się czuć lepiej po pizzy to jem pizzę.A jak sobie radzicie z zachciankami? Bo ja sobie czasem nie radzę i wjeżdżają czekoladki
Na majonezZjadłabym coś ale nie wiem na co mam ochotę; jakieś pomysły? Na co macie smaka?
Mi również dietetyk powiedziała, żeby ograniczyć. W sensie Ok żeby zjeść w swieta ale nie tak na co dzieńa wiecie, że moja ginekolog (tzn ta u której byłam raz ) powiedziała żeby nie jeść śledzi. Ze to surowa ryba
Ja gdzieś wyczytałam żeby jeść ryby 2 razy w tyg i staram się tego trzymać; w święta tylko więcej jadłamMi również dietetyk powiedziała, żeby ograniczyć. W sensie Ok żeby zjeść w swieta ale nie tak na co dzień
Hej Ja sobie nie odmawiam I też mam spadek mocy od kilku dni, mój dzień mógłby kończyć się o 17.A jak sobie radzicie z zachciankami? Bo ja sobie czasem nie radzę i wjeżdżają czekoladki