Mam tak samo właściwie od początku ciąży jak bym cały czas była na kacu…Cześć dziewczynyjestem nowa i przyszłam po wsparcie, 10 tc i nic mi się nie chce, wiem że też tak macie ale potrzebuję żebyście mi to powiedziały
![]()
reklama
Słoneczko świeci
Fanka BB :)
HejCześć dziewczynyjestem nowa i przyszłam po wsparcie, 10 tc i nic mi się nie chce, wiem że też tak macie ale potrzebuję żebyście mi to powiedziały
![]()

Porannelatte
Też brakuje mi energii, odmóżdżam się przy serialu i marzę o sushi 

Słoneczko świeci
Zjadłabym coś ale nie wiem na co mam ochotę; jakieś pomysły? Na co macie smaka?
MtV
Spełniam jeA jak sobie radzicie z zachciankami? Bo ja sobie czasem nie radzę i wjeżdżają czekoladki![]()
Klaudia_
Na majonezZjadłabym coś ale nie wiem na co mam ochotę; jakieś pomysły? Na co macie smaka?

Dithka
Mi również dietetyk powiedziała, żeby ograniczyć. W sensie Ok żeby zjeść w swieta ale nie tak na co dzieńa wiecie, że moja ginekolog (tzn ta u której byłam raz) powiedziała żeby nie jeść śledzi. Ze to surowa ryba
Słoneczko świeci
Ja gdzieś wyczytałam żeby jeść ryby 2 razy w tyg i staram się tego trzymać; w święta tylko więcej jadłamMi również dietetyk powiedziała, żeby ograniczyć. W sensie Ok żeby zjeść w swieta ale nie tak na co dzień
reklama
HejA jak sobie radzicie z zachciankami? Bo ja sobie czasem nie radzę i wjeżdżają czekoladki![]()