reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Ja coś przeczuwałam bo wszystkie objawy odeszły z dnia na dzień. Jak mnie okrutnie bolały piersi tak nagle przestały, brzuch nie bolał... No dokładnie, mamy taki czas, że można się czymś zająć. Ja ruszam niebawem z produkcją bąbek i świeczników ❤
O, czyżbyś zajmowała się decoupage? Czy inne hobby? :-) Bo ja teraz też sobie unilam czas i ozdabiam bombki metoda decuopage :-)

reklama
Czy można się spodziewać, że skoro nie ma krwawienia to wszystko jest Ok? Czy jak np zarodek przestałby się rozwijać ( tak zwane poronienie zatrzymane) to występuje wtedy krwawienie? Ostatnio w ten sposób poroniłam ale brałam duphaston i z tego co pamietam to pytałam czy jakbym go nie brała to bym zaczęła po prostu krwawić i odpowiedz była chyba potwierdzająca ale waśnie nie pamietam… może ktoś wie? Czy ktoś miał przypadek ze nie było krwawienia a i tak poszło coś nie tak? Wizytę mam dopiero 17.12 i będzie to koniec 7 tygodnia ale daje sobie tyle czasu ponieważ mam długie cykle i prawdopodobnie ciąża będzie z tydzień młodsza
W poronieniu zatrzymanym krwawienia nie ma. Zazwyczaj dowiaduje się o nim na wizycie usg - nawet 2/3 tyg po obumarciu ciąży.
Poronienie zatrzymane może wystąpić także kiedy się leków na podtrzymanie nie bierze.

Dziękuje za informacje i czyli trochę potwierdzasz moją teorie, bo zatrzymało się serduszko i było jakieś plamienie. Czyli możemy stwierdzić, że plamienie nie zawsze będzie oznaczało coś złego ale brak jakiegokolwiek plamienia to znak, że wszystko jest dobrze i nie ma co się stresować? 😊
Plamienie zazwyczaj nie oznacza nic złego na szczęście.

Ja coś przeczuwałam bo wszystkie objawy odeszły z dnia na dzień. Jak mnie okrutnie bolały piersi tak nagle przestały, brzuch nie bolał... No dokładnie, mamy taki czas, że można się czymś zająć. Ja ruszam niebawem z produkcją bąbek i świeczników ❤
Wow, sama robisz bombki ? 😍😍

Załączniki

• received_2829978517291690.jpeg
    received_2829978517291690.jpeg
    126,8 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry