EwelinaW
Fanka BB :)
Witaj Ewelina . Przyrosty są okej więc bądź dobrej myśli . Progesteron też ładnie idzie do góry. Najważniejsze że udało Ci się tak szybko wyłapać ciążę oraz że lekarz od razu działa. Jeśli będziesz się za bardzo denerwować to zawsze dla spokoju możesz powtórzyć betę. Nie porównuj swojej bety do innych dziewczyn kochana. Masz krótkie cykle a zagnieżdżenie trwa nawet do 12 dni. Trzymam kciuki za Was
Martwie się tym że poprzednio też spadał przyrost mimo że mieścił się w normie, każdy mi mówił że mam się nie denerwować a skończyło się jak zawsze. Teraz jedyne co mi daje nadzieję że naturalny progesteron się utrzymuje wówczas skakał mi, choć i wtedy i teraz mam dupka. Na razie o tyle dobrze że dodatkowo luteiny jeszcze nie potrzebuje. Lekarz kazał mi jeszcze w poniedziałek zbadać ale coś czuję że do wizyty będę latać. Oprócz kłucia czasem dość ostrych mam plamienia na szczęście brązowe ale za każdym razem po takim bólu coś na wkładce się pojawia. byliśmy nastawieni na iv więc w sumie nie powinnam się martwic bo to może nastąpić i później. Decyzja przesunęła się w czasie. Kurcze ja tak byłam mądra przed ciążą że tym razem się uda, że będzie zdrowe dziecko, bez tych trudnych decyzji co poprzednio, a teraz mam stracha. Tak się boję wierzyć że będzie dobrze bo jak nie to będzie jak skok z wieżowcaWitaj Ewelina . Przyrosty są okej więc bądź dobrej myśli . Progesteron też ładnie idzie do góry. Najważniejsze że udało Ci się tak szybko wyłapać ciążę oraz że lekarz od razu działa. Jeśli będziesz się za bardzo denerwować to zawsze dla spokoju możesz powtórzyć betę. Nie porównuj swojej bety do innych dziewczyn kochana. Masz krótkie cykle a zagnieżdżenie trwa nawet do 12 dni. Trzymam kciuki za Was