reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Hej dziewczyny!🙃
Trochę nieśmiało ale chętnie dołączę do Was. U mnie również sytuacja jeszcze świeża, emocje nadal nie opadły ❤
24.11 - beta 64,36 mlU
26.11 - beta 200,10 mlU + progesteron 29,44ng
Ostatnia miesiączka była 31.10.
Wizytę u gina mam 6.12 myślę, że to trochę za wcześnie, chociaż po cichu liczę, że mi potwierdzi cokolwiek😃

Póki co bolą piersi i lekko podbrzusze od czasu do czasu i po prostu świat oszalał w mojej głowie. Staraliśmy się z mężem ponad rok.
Dużo zdrówka i trzymam kciuki za Wszystkich!💙
Witaj kochana ❤️. Przede wszystkim gratulacje 🤗. Super że jest nas coraz więcej. Potwierdzi na pewno kochana bo beta mówi sama za siebie 😍. Na usg troszkę co prawda za wcześnie ale wszystko zależy od ginekologa. Ja byłam wczoraj u swojej lekarki czyli w 4t1d ciąży ale to dlatego że poroniłam we wrześniu. Póki co muszę trochę badań porobić. Usg będziemy robiły 20 grudnia dopiero. Ale kartę ciąży już dostałam ❤️😍.

To i ja się przywitam, pełna obaw i nadziei 😊
Kilka dni temu zobaczyłam II kreski, staraliśmy się od sierpnia 2020.
Jestem w 1 cyklu po HSG.
25.11 beta 111, progesteron 15,4
27.11 beta 406 progesteron 17,2
Lekarz kazał mi zgłosić się na wizytę w poniedziałek.
Mam nadzieję, że progesteron bedzie wzrastał, bo póki co nie powala.
Drugi dzień biorę luteinę 2x1tabl.

To i ja się przywitam, pełna obaw i nadziei 😊
Kilka dni temu zobaczyłam II kreski, staraliśmy się od sierpnia 2020.
Jestem w 1 cyklu po HSG.
25.11 beta 111, progesteron 15,4
27.11 beta 406 progesteron 17,2
Lekarz kazał mi zgłosić się na wizytę w poniedziałek.
Mam nadzieję, że progesteron bedzie wzrastał, bo póki co nie powala.
Drugi dzień biorę luteinę 2x1tabl.
Witaj w naszym gronie 🙂. Progesteron ładnie Ci wzrasta. Lekarz powiedział Ci że masz za niski?

Ja dzisiaj robiłam 3 raz betę i progesteron bo w drugim badaniu był spadek z 35,90 do 24,90. To były badania z 20 i 22 listopada. Progesteron z dzisiaj wyniósł 26. Także daje sobie spokój na razie i czekam na wizytę u lekarza za 3 tygodnie. Gdyby nadal spadał to bym się martwiła ale póki co myślę że jest ok.
Beta z dziś 2411

Witam się i ja :) proszę powiedzcie co sadzicie o poziomie bety, wg mnie jest bardzo niska
25.11 32 dc czyli 4t4dc poziom 74,9
27.11- 139, 9. Lekarz nie podchodził jakoś optymistycznie, kolejne bety mam zrobić w następnym tygodniu, usg za 3 tyg.

Witam się i ja :) proszę powiedzcie co sadzicie o poziomie bety, wg mnie jest bardzo niska
25.11 32 dc czyli 4t4dc poziom 74,9
27.11- 139, 9. Lekarz nie podchodził jakoś optymistycznie, kolejne bety mam zrobić w następnym tygodniu, usg za 3 tyg.
Witaj ❤️. Faktycznie przyrost troszkę za niski ale znam przypadki dziewczyn z forum że pięknie odbiło do góry. Pozostało czekać kochana i być dobrej myśli. Trzymam kciuki za Was ✊.

reklama
Ja dzisiaj robiłam 3 raz betę i progesteron bo w drugim badaniu był spadek z 35,90 do 24,90. To były badania z 20 i 22 listopada. Progesteron z dzisiaj wyniósł 26. Także daje sobie spokój na razie i czekam na wizytę u lekarza za 3 tygodnie. Gdyby nadal spadał to bym się martwiła ale póki co myślę że jest ok.
Beta z dziś 2411
Czytałam że progesteron potrafi kilka razy w ciągu dnia zmieniać swoje wartości więc wg mnie nie ma czym się martwić 🤗

Do góry