Alexandra123
Zaangażowana w BB
Też mam 15t i 3 dni , również czekam na połówkowe w kwietniu a termin porodu na kiedy15t 5d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam 15t i 3 dni , również czekam na połówkowe w kwietniu a termin porodu na kiedy15t 5d
26.08 a ty ?Też mam 15t i 3 dni , również czekam na połówkowe w kwietniu a termin porodu na kiedy
W Polsce chodziłam tak i tak. Ponieważ mój lekarz przyjmował też w szpitalu. USG miałam u niego prywatnie bo miał super sprzęt. A resztę w szpitalu bez płatnie. W Niemczech mam tylko 4 USG na kasę chorych, chyba że lekarza coś zaniepokoi to może być więcej, a tak to place za dodatkowa USG.Jak to jest u was ? Chodzicie też na NFZ do ginekologa? Ja chodziłam prywatnie jakoś mi nie odpowiadał zmieniłam ...
Chodzę na NFZ ale też prywatnieJak to jest u was ? Chodzicie też na NFZ do ginekologa? Ja chodziłam prywatnie jakoś mi nie odpowiadał zmieniłam ...
Chodzę na NFZ ale też prywatnie
[/QUJa 28.0826.08 a ty ?
Do dwóch różnych ?Chodzę na NFZ ale też prywatnie
27.0826.08 a ty ?
Tak. Bo jestem do tego zmuszona. Moja lekarka na NFZ nie robi mi USG. W dodatku widzi rozwarcie szyjki a prywatny tego nie widzi. Są zgodni co do tego że szyjka jest miekkaDo dwóch różnych ?
A znasz już płeć?27.08