Asiaxz
Fanka BB :)
Pewnie po 20t te ruchy będą już takie mocniejsze teraz to takie łaskotanieJa jestem teraz w 19 tygodniu (druga ciąża) i ruchy czuje od jakiegoś czasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie po 20t te ruchy będą już takie mocniejsze teraz to takie łaskotanieJa jestem teraz w 19 tygodniu (druga ciąża) i ruchy czuje od jakiegoś czasu
Ja jutro zaczynam 19 tydz i niby coś czuje, ale mam wrażenie, że mało i nie raz nie jestem pewna czy to dziecko. Martwi mnie to trochę, bo to moja 3 ciąża i w poprzedniej wydaje mi się że już wyraźniej czułam.Ja jestem teraz w 19 tygodniu (druga ciąża) i ruchy czuje od jakiegoś czasu
Hejka, mam ten sam terminCześć dziewczyny, witam się na forum termin porodu mam na 8.08
Hejka, mam ten sam termi
Nie masz się co martwić, bo może po prostu dziecko się tak nie rozpycha jak poprzednie ja czuje takie delikatne ruchy ale daje nam jeszcze czasJa jutro zaczynam 19 tydz i niby coś czuje, ale mam wrażenie, że mało i nie raz nie jestem pewna czy to dziecko. Martwi mnie to trochę, bo to moja 3 ciąża i w poprzedniej wydaje mi się że już wyraźniej czułam.
Tak.. Teraz dodatkowo mam bóle pod brzucha chyba jakieś zapalenie mnie wzięłoCzy macie czasem bóle brzucha w drugim trymestrze?