reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
A mnie ciekawi, co z ruchami dziecka. Czy już coś czujecie. Niby w kolejnych ciążach podobno szybciej i szczupłe osoby też szybciej czują. Ja jestem w 15 t i 4 d, moja 3 ciąża i jeszcze nie czuję łaskotek. Jak u was?

A mnie ciekawi, co z ruchami dziecka. Czy już coś czujecie. Niby w kolejnych ciążach podobno szybciej i szczupłe osoby też szybciej czują. Ja jestem w 15 t i 4 d, moja 3 ciąża i jeszcze nie czuję łaskotek. Jak u was?
Ja już 19 tydzień i tylko jak dotknę brzuch to czuję że cos tam jest

Ja 18 tydzień, jeszcze tydzień temu miałam słabe i rzadkie ruchy, teraz są częstsze, to nie jest już pukanie i czuję czasem nawet jak przyloze rękę. Czuję też takie jakby nagniatanie na pęcherz

Ile jest badań prenatalnych w ciąży? I w jakich tygodniach ? Ja jestem w 16tc i jestem po pierwszych. Kiedy czekają mnie następne ? ;)

reklama
Do góry