Asiaxz
Fanka BB :)
Nie, ja się budzę wypoczęta. Głowa boli od czasu do czasu ale to bardziej od ciśnieniaCzy was też często boli głowa i budzicie się zmęczone ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ja się budzę wypoczęta. Głowa boli od czasu do czasu ale to bardziej od ciśnieniaCzy was też często boli głowa i budzicie się zmęczone ?
Miewam migreny, co wcześniej mi się nie zdarzało, czy są często nie wiem od początku ciąży miałam 3 razy. Odkąd wstaje w nocy na siku to wstaje zmęczona.Czy was też często boli głowa i budzicie się zmęczone ?
Ja już 19 tydzień i tylko jak dotknę brzuch to czuję że cos tam jestA mnie ciekawi, co z ruchami dziecka. Czy już coś czujecie. Niby w kolejnych ciążach podobno szybciej i szczupłe osoby też szybciej czują. Ja jestem w 15 t i 4 d, moja 3 ciąża i jeszcze nie czuję łaskotek. Jak u was?
Połówkowe około 20 tydzieńIle jest badań prenatalnych w ciąży? I w jakich tygodniach ? Ja jestem w 16tc i jestem po pierwszych. Kiedy czekają mnie następne ?
Nie budzę się zmęczona i ogólnie od II trymestru czuje się już normalnie, mam taką sama energię jak przed ciąża. Za to mam częste bóle głowy. Biorę wtedy jakiś jeden apap lub zwykły paracetamol i przechodziCzy was też często boli głowa i budzicie się zmęczone ?
Ja jestem teraz w 19 tygodniu (druga ciąża) i ruchy czuje od jakiegoś czasuJa już 19 tydzień i tylko jak dotknę brzuch to czuję że cos tam jest