olka11135
Fanka BB :)
(...)
Nie wiem, jak to zrobiłaś ale w publicznej grupie chyba zacytowałaś wpisy z prywatnej więc może dobrze by było edytować na kropkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
(...)
No właśnie edytowałam, bo nie umiem usunąć.
Też się nad tym zastanawiam ale wolałabym żeby jeden lekarz prowadził od początku choć to pewnie nic nie szkodziDlatego zmieniam lekarza.
Właśnie myślałam, żeby spróbować jednej wizyty u innego lekarza to będę miała porównanie. Mój ginekolog też przyjmuje porody ale nie wiem czy nie wolałabym żeby to była położna . A to można samemu wybrać wcześniej położna ? Lekarze dają namiary na kogoś ?Ja bym poszła choć na jedną wizytę do innego lekarza żeby mieć porównanie i uspokoić psychikę. Sama mam 2 karty ciąży od dwóch lekarzy. Doktor do której normalnie chodziłam i która jest dokładna i sympatyczna jak się okazało nie pracuje w żadnym szpitalu i nie ma z nią kontaktu między wizytami co wcześniej nie miało dla nie znaczenia. Drugi lekarz przyjmuje prywatnie ale pracuje w szpitalu, dał mi 5 sposobów nawiązania kontaktu jakby coś mnie zaniepokoiło i pewnie będzie przyjmować poród. Miałam tak mieć tylko przez chwilę ale jak widzę te wizyty bardzo się uzupełniają i jestem dużo spokojniejsza. Dlatego moim zdaniem spróbuj jednej wizyty u innego lekarza bo może poczujesz się bardziej komfortowo
Ja prawie 18 i jeszcze nie widaćCzy widać już u was brzuszki w 14tc czy nie bardzo jeszcze ?
Ja prawie 18 i jeszcze nie widac
To zależy od budowy ciała i organizmu ale u mnie też nie dużo a to pierwsza ciąża ?Ja prawie 18 i jeszcze nie widać