Judita87
Fanka BB :)
Wooow super !!!!Tak, jestem po wizycie. Wszystko jest dobrze! Dzieciak rośnie, serduszko bije jak należy. Ciąża bezobjawowa najwyraźniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wooow super !!!!Tak, jestem po wizycie. Wszystko jest dobrze! Dzieciak rośnie, serduszko bije jak należy. Ciąża bezobjawowa najwyraźniej
Tak, jestem po wizycie. Wszystko jest dobrze! Dzieciak rośnie, serduszko bije jak należy. Ciąża bezobjawowa najwyraźniej
O matko Zdecydowanie masz się czym z nami podzielić! Co za historiaJa także poproszę o dołączenie do grupy prywatnej.
Nie udzielam się zbytnio tylko czytam Was na bieżąco. Nie mam czym się z Wami podzielić. Lekarkę mam okropna a zmianę lekarza mam dopiero 16 lutego. Prenatalne na szczęście mam 8.02 i na nie czekam z niecierpliwością. Nie mam żadnego zdjęcia z usg, wyników badań też nie mam bo wszystko zostaje w karcie. Do końca nawet nie wiem czy to ciąża pojedyncza czy mnoga bo ta moja gin miała problem żeby cokolwiek na USG znaleźć. Mdłości mam okropne i niewiele jem ale lekarka tylko mi powiedziała NAJWYŻEJ PANI DUŻO NIE PRZYTYJE.
Ja jeszcze nie dostałam żadnego linku, ani zaproszenia... nie wiem;(To jest ta grupa prywatna czy nie? Bo ponoć ten wątek miał być zamknięty. Chętnie także dołączę.
Ja także, może jeszcze nas ktoś dodaJa jeszcze nie dostałam żadnego linku, ani zaproszenia... nie wiem;(
No ja mam taką nadzieję...Tez brałam gynazol w okolicach 8 9 tygodnia bałam się ale trzeba było działać, a lekarz chyba wie co robi.