reklama
Asiaxz
Fanka BB :)
Ja pare dni temu o 4 rano jajecznice robiłam, nie wiem jak mi się chciało wstać ale czułam taką potrzebę
Ja pracuje w szkole i jestem na zwolnieniu od 6 tygodniaCześć dziewczyny. Czy jest wśród Was nauczycielka? A może wfistka? Kiedy planujecie poinformować dyrekcję o ciąży?
Coś niepokojącego się wydarzyło, czy po prostu ze względu na specyfikę pracy? Poinformowałaś dyrekcję przed, czy od razu mając zwolnienie? Pozdrawiam.Ja pracuje w szkole i jestem na zwolnieniu od 6 tygodnia
Petrasiya
Ja tylko tak sobie przypomniałam swoją sytuacje w pierwszej klasie liceum gdzie trafiłam na świetną wfistkę i nagle dostaliśmy zastępstwo…okazało się, że pojechała rodzic NIC nie było po niej widać i nikt od nas w klasie nie miał pojęciaCześć dziewczyny. Czy jest wśród Was nauczycielka? A może wfistka? Kiedy planujecie poinformować dyrekcję o ciąży?
Asiaxz
Lekarz mi dał ze względu na specyfikę pracy. Później też miałam plamienia. Jak tylko dostałam to napisalam sms i na drugi dzień pogadalysmy czy będę wracać. Powiedzialam ze jak będzie wszystko ok to nie wracam aż do porodu. Bo mogłabym wrócić np na 4i 5 miesiąc ale nie chce ryzykować tyle wirusów i covid nie chce się narażać. Więc już za mnie jest zastępstwoCoś niepokojącego się wydarzyło, czy po prostu ze względu na specyfikę pracy? Poinformowałaś dyrekcję przed, czy od razu mając zwolnienie? Pozdrawiam.
EwelinaW
My też mielismy zajebistą babkę. Ćwiczyła z nami chyba do 8 miesiąca. Fakt, liceum więc ryzyko trochę inne jak w młodszych klasach ale mimo wszystko odważna była.Ja tylko tak sobie przypomniałam swoją sytuacje w pierwszej klasie liceum gdzie trafiłam na świetną wfistkę i nagle dostaliśmy zastępstwo…okazało się, że pojechała rodzic NIC nie było po niej widać i nikt od nas w klasie nie miał pojęcia
Porannelatte
Kurcze, nigdy nie miałam wuefisty, który by z nami ćwiczyłMy też mielismy zajebistą babkę. Ćwiczyła z nami chyba do 8 miesiąca. Fakt, liceum więc ryzyko trochę inne jak w młodszych klasach ale mimo wszystko odważna była.
Słoneczko świeci
Dziele się kolejnym sposobem na nawadnianie w okresie mdłości - woda z cytryna. Poleciła mi ginekolog. Nie wierzyłam, bo sam zapach cytryny mnie odrzucał, ale wypiłam i wchodzi dużo lepiej niż sama woda, polecam
Luna88
Na malinową bym się nie zdecydowała. Chodzi o to żeby jakoś zakwasić ten słodki ulepek.. najbardziej polecają wcisnąć zwykła cytrynę do glukozy. Mi się dziś udało wytrzymać, było nas trzy więc w kupie raźniejDla mnie ta zwykła jest najlepsza. Pamiętam jak po ciazy poszlam do laboratorium ze swoją glukoza(zwykla) a pani zapytała czy nie chce wymienić jej sobie na malinowa. Skusiłam się a potem żałowałam- jakie to było na maxa ohyyydne[emoji43][emoji43]
reklama
EwelinaW
Ja to od dawna robię bez względu na ciąże bo mi sama woda nie wchodzi, mdli mnie, mało tego próbowałam się zmusić do wody przegotowanej z cytryną, absolutnie odrzuca mnie. Pozostaje woda lekki gaz albo mineralizowana i do tego cytryna, pomarańcza. Dietetyczka nawet mówiła, że wodę powinno się z dodatkiem czegokolwiek pić, bo się nie wchłania tylko przelatuje przez organizm a chodzi o to, by jednak nawadniać.Dziele się kolejnym sposobem na nawadnianie w okresie mdłości - woda z cytryna. Poleciła mi ginekolog. Nie wierzyłam, bo sam zapach cytryny mnie odrzucał, ale wypiłam i wchodzi dużo lepiej niż sama woda, polecam