Porannelatte
Fanka BB :)
U nas odwrotnie, łatwiej z męskimi niż żeńskimiJeszcze nie wybrane, ale kilka mi się damskich podoba. Z męskimi mam problem, totalnie nie wiem jakie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas odwrotnie, łatwiej z męskimi niż żeńskimiJeszcze nie wybrane, ale kilka mi się damskich podoba. Z męskimi mam problem, totalnie nie wiem jakie
Jak dowiemy się o płci to wtedy będą rozmyśleniaU nas odwrotnie, łatwiej z męskimi niż żeńskimi
Może nie masz mdłości, bo regularnie i często jeszRany jak tak was czytam o tych przypadłościach ciążowych to już się boję następnych badań. Ja nie mam praktycznie nic . Delikatnie wrażliwsze piersi, fakt żyły wyskoczyły, i mnie swędzą sutki co mnie trochę zastanawia . Ciężko mi przy jakimś wysiłku, np sprzątanie, szybkie gadanie brakuje mi powietrza i jak muszę zalozyc maskę to faktycznie mam zawroty głowy i muszę uważać żeby się nie przewrocic tak mi słabo się robi. Z mdłości to miałam raz, jak pies mi się zesrał na środku kuchni, a mąż odsypiał imprezę ale to chyba nawet nie wynik ciąży. Jedyne co to systematycznie co 2 godziny muszę coś zjeść. Tu przynajmniej realizuje zalecenie diabetyka.
Ja sobie pozwalam od czasu do czasu na kanapkę z łososiemNie jadlam nigdy wedzonego na gorąco ... uwielbiam wedzony na chrupkim chlebie i z awokado
To chyba nie to, w pierwszej ciąży miała odrzut od jedzenie o tez nic. Martwie się bo wszystkie ciążę stracone. A ja szukam różnić by ta różniła się od poprzednich.Może nie masz mdłości, bo regularnie i często jesz
Ja tez… ale chyba już lepiej nastolatek z niemowlakiem niż dwa maluszki albo trzy …Cześć wszystkim nowym dziewczynom.
Dużo nas się tu robi na koniec miesiąca.
Ja grzecznie czekam na 12 stycznia na wizytę i zobaczymy czy wszystko w porządku.
Jakaś taka spokojna jestem , czuje że będzie dobrze ale się okaże.
Dzisiaj trochę przygotowałam sobie półproduktów do jutrzejszej urodzinowej imprezy córci. Skończyła 11 lat. Nastolatka i noworodek OMG co to będzie. Nie mam nawet gdzie takiego malucha położyć. Oj dużo niewiadomych.
U mnie doszło pare imionMam dziś dziwny dzień, ciągle mi słabo jak wstaję, dwa razy musiałam przy ścianie się podeprzeć i usiąść na podłodze, żeby nie upaść... Z jednej strony jakieś zachcianki, z drugiej wszystko podchodzi do gardła.
Ale był to też dzień optymizmu, jakoś wreszcie uświadomiłam sobie, że rośnie we mnie Dzidzi, cieszyłam się chwilą i porozmawialiśmy z mężem o możliwych imionach a Wy macie wybrane jakieś typy imion?
Apropo jajek.Ja właśnie jem jejecznice
Witam!Cześć dołączę i ja z chęcią Druga dzidzia niespodzianka w drodze, potwierdzona u lekarza 3.01 wg. USG termin 31.08 choć moje obliczenia wskazują wcześniej, historia filmowa.. jeden, jedyny RAZ i jest w poniedziałek badania laboratoryjne o koleżanka wizyta 24.01