Johanna_85
Fanka BB :)
Nie jadlam nigdy wedzonego na gorąco ... uwielbiam wedzony na chrupkim chlebie i z awokadoŁosoś wędzony na gorąco jest chyba Ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jadlam nigdy wedzonego na gorąco ... uwielbiam wedzony na chrupkim chlebie i z awokadoŁosoś wędzony na gorąco jest chyba Ok?
Wędzony na gorąco jest trochę jak pieczony, nie ma takiego samego posmaku jak ten na zimno. Wiadomo wędzonych tez powinno się unikać, ale w razie ochoty myśle, ze ten wędzony na gorąco jest Ok. Można go kupić np w LidluNie jadlam nigdy wedzonego na gorąco ... uwielbiam wedzony na chrupkim chlebie i z awokado
Jeszcze nie wybrane, ale kilka mi się damskich podoba. Z męskimi mam problem, totalnie nie wiem jakieMam dziś dziwny dzień, ciągle mi słabo jak wstaję, dwa razy musiałam przy ścianie się podeprzeć i usiąść na podłodze, żeby nie upaść... Z jednej strony jakieś zachcianki, z drugiej wszystko podchodzi do gardła.
Ale był to też dzień optymizmu, jakoś wreszcie uświadomiłam sobie, że rośnie we mnie Dzidzi, cieszyłam się chwilą i porozmawialiśmy z mężem o możliwych imionach a Wy macie wybrane jakieś typy imion?
Cześć dziewczyny jestem tu nowa i mam nadzieję, że mogę się dołączyć. W środę byłam na pierwszej wizycie: 6tc termin na 30.08. Mam podwyższone TSH 3,6. Jestem przerażona, to moja pierwsza ciąża... W poniedziałek jestem umówiona do endokrynologa zobaczymy co będzie dalej. Dobrego wieczoru dla wszystkich
Gratulacje dziewczyny Trzymamy mocno kciuki za was.Cześć dołączę i ja z chęcią Druga dzidzia niespodzianka w drodze, potwierdzona u lekarza 3.01 wg. USG termin 31.08 choć moje obliczenia wskazują wcześniej, historia filmowa.. jeden, jedyny RAZ i jest w poniedziałek badania laboratoryjne o koleżanka wizyta 24.01