reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Nie jadlam nigdy wedzonego na gorąco ... uwielbiam wedzony na chrupkim chlebie i z awokado 😍
Wędzony na gorąco jest trochę jak pieczony, nie ma takiego samego posmaku jak ten na zimno. Wiadomo wędzonych tez powinno się unikać, ale w razie ochoty myśle, ze ten wędzony na gorąco jest Ok. Można go kupić np w Lidlu 😋

Mam dziś dziwny dzień, ciągle mi słabo jak wstaję, dwa razy musiałam przy ścianie się podeprzeć i usiąść na podłodze, żeby nie upaść... Z jednej strony jakieś zachcianki, z drugiej wszystko podchodzi do gardła.
Ale był to też dzień optymizmu, jakoś wreszcie uświadomiłam sobie, że rośnie we mnie Dzidzi, cieszyłam się chwilą i porozmawialiśmy z mężem o możliwych imionach 😍 a Wy macie wybrane jakieś typy imion?

Cześć dziewczyny 🙂 jestem tu nowa i mam nadzieję, że mogę się dołączyć. W środę byłam na pierwszej wizycie: 6tc termin na 30.08. Mam podwyższone TSH 3,6. Jestem przerażona, to moja pierwsza ciąża... W poniedziałek jestem umówiona do endokrynologa zobaczymy co będzie dalej. Dobrego wieczoru dla wszystkich ☺️

Mam dziś dziwny dzień, ciągle mi słabo jak wstaję, dwa razy musiałam przy ścianie się podeprzeć i usiąść na podłodze, żeby nie upaść... Z jednej strony jakieś zachcianki, z drugiej wszystko podchodzi do gardła.
Ale był to też dzień optymizmu, jakoś wreszcie uświadomiłam sobie, że rośnie we mnie Dzidzi, cieszyłam się chwilą i porozmawialiśmy z mężem o możliwych imionach 😍 a Wy macie wybrane jakieś typy imion?
Jeszcze nie wybrane, ale kilka mi się damskich podoba. Z męskimi mam problem, totalnie nie wiem jakie 🤔

A ja to w ogóle mam super. Ostatnio miałam usg jak się pojawił zarodek dopiero co i Teraz mam iść dopiero pod koniec miesiąca na prenatalne. Także nie wiem czy dzidzia rośnie czy wszystko ok. Ale czuje ze rośnie staram się myśleć pozytywnie mimo tak wielu przykrych wydarzeń tutaj na forum.

Cześć dziewczyny 🙂 jestem tu nowa i mam nadzieję, że mogę się dołączyć. W środę byłam na pierwszej wizycie: 6tc termin na 30.08. Mam podwyższone TSH 3,6. Jestem przerażona, to moja pierwsza ciąża... W poniedziałek jestem umówiona do endokrynologa zobaczymy co będzie dalej. Dobrego wieczoru dla wszystkich ☺️
Cześć 🙋🏼‍♀️ dołączę i ja z chęcią 😊 Druga dzidzia niespodzianka w drodze, potwierdzona u lekarza 3.01 wg. USG termin 31.08 😉 choć moje obliczenia wskazują wcześniej, historia filmowa.. jeden, jedyny RAZ i jest🤣 w poniedziałek badania laboratoryjne o koleżanka wizyta 24.01 ☺️
Gratulacje dziewczyny 🥰 Trzymamy mocno kciuki za was.
I ja też termin na 31.08 😁

reklama
Rany jak tak was czytam o tych przypadłościach ciążowych to już się boję następnych badań. Ja nie mam praktycznie nic . Delikatnie wrażliwsze piersi, fakt żyły wyskoczyły, i mnie swędzą sutki co mnie trochę zastanawia . Ciężko mi przy jakimś wysiłku, np sprzątanie, szybkie gadanie 🙈 brakuje mi powietrza i jak muszę zalozyc maskę to faktycznie mam zawroty głowy i muszę uważać żeby się nie przewrocic tak mi słabo się robi. Z mdłości to miałam raz, jak pies mi się zesrał na środku kuchni, a mąż odsypiał imprezę 🙈🤭 ale to chyba nawet nie wynik ciąży. Jedyne co to systematycznie co 2 godziny muszę coś zjeść. Tu przynajmniej realizuje zalecenie diabetyka.

Do góry