Johanna_85
Fanka BB :)
Bardzo się cieszę,ze zaczęły się w końcu dobre wieściU mnie po dzisiejszej wizycie, ufff...
Wg USG mamy 9t2d, fasolka ma 26,54mm, i wyczekane serducho
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo się cieszę,ze zaczęły się w końcu dobre wieściU mnie po dzisiejszej wizycie, ufff...
Wg USG mamy 9t2d, fasolka ma 26,54mm, i wyczekane serducho
Chciałam tez to właśnie napisaćO g r o m n a
Przepraszam,chodziło mi o poranne latteGratuluje!!!
U mnie tez z usg wyszło tydzień wcześniej ,ale to nie może być możliwe bo w tym czasie byłam w Pl
Zostań z nami@Takalenka bardzo mi przykro
@Johanna_85 jej, ale super zdjęcia malucha zazdroszczę !
Ja dzisiaj byłam na wizycie - tak przypuszczałam, że braknie kilku dni żeby zobaczyć zarodka ale lekarzowi udało się akurat taki termin wyczarować, bo normalna wizyta dopiero umówiona była na koniec stycznia, to z kolei trochę za późno.
Zastanawiam się czy jeszcze powinnam być na waszym wątku, bo u mnie termin przypada na koniec sierpnia (28.08), a wychodzi na to że ciąża kilka dni młodsza, więc już sama nie wiem
Może łapie się na początek września, ale zaczekam do następnej wizyty, może już będzie wyliczony termin z USG.
Z drugiej strony, mój pierwszy poród zaczął się 9 dni przed terminem, więc może jednak zostanę...
Dziś widoczny był pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte w środku. Dostałam skierowanie na badania, muszę zrobić ogtt i następna wizyta za dwa tygodnie. Mam nadzieję że już wszystko pięknie będzie widać, zarodka z serduszkiem. Na dzień dzisiejszy adekwatnie do wieku ciazowego, plus ciąża delikatnie młodsza, o parę dni.
Trzymam kciuki za wasze wizyty
Mnie tez wykończył tak stres,ze nawet nie pamietam kiedy przyszedł moj partner z pracy.Niesamowite pokazała mi się kluseczka 1,52 cm, tętno wyszlo 168. Nawet włączył odsłuch na chwilę z om wychodzi 8t4d, z USG 7t6d.
Zszedł ze mnie chwilowo stres i dopiero poczułam, jak zmęczona jestem
O kurczę, może musisz zacisnąć pieść na początku, żeby łatwiej była widoczna żyła. W sumie nie znam się na tym. Mam nadzieje, ze pójdzie gładko mimo wszystkoDzień dobry wszystkim
Czy dziś też mamy tak dużo wizyt? Trzymam kciuki.
Ja idę na pobranie krwi, w moim przypadku jest to podobny stres jak przy usg, ponieważ jak trafie na niefajną pielęgniarkę, która na sile będzie chciała pokazać na co ją stać- skończy się to pęknięciem żyły i omdleniem
Dzień dobry wszystkim
Czy dziś też mamy tak dużo wizyt? Trzymam kciuki.
Ja idę na pobranie krwi, w moim przypadku jest to podobny stres jak przy usg, ponieważ jak trafie na niefajną pielęgniarkę, która na sile będzie chciała pokazać na co ją stać- skończy się to pęknięciem żyły i omdleniem
O dokładnie tak. Mi dodatkowo jak już nawet jest żyła to często nic z niej nie leci wiec wtedy wiercą, uciskają i to zazwyczaj źle się kończy. Teraz biorę acard…może coś się zmieniłoJak ja Cie rozumiem. Ja mam totalnie niewidoczne żyły plus tatuaże więc zawsze jest problem. Potrafię siniaki po leczyć miesiącami. Wolałabym już mieć wenflon na stałe