Myszka1403
Fanka BB :)
Podobnie jak i u mnie brzoskwinioweU mnie chłodzi się brzoskwiniowe nie piłam od lat dzieciństwa, ciekawe czy wciąż tak dobrze smakuje
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobnie jak i u mnie brzoskwinioweU mnie chłodzi się brzoskwiniowe nie piłam od lat dzieciństwa, ciekawe czy wciąż tak dobrze smakuje
Liczę na to, że jest tak samo dobre Rok temu piłam z Psim Patrolem, ale to chyba nie było z piccolo i nie smakowało tak dobrzeU mnie chłodzi się brzoskwiniowe nie piłam od lat dzieciństwa, ciekawe czy wciąż tak dobrze smakuje
Myślę, że nie ma znaczenia czy pierwsza czy druga czy czwarta. Martwimy się tak samo, bo każda z nas chce urodzić zdrowe maleństwo i cieszyć się macierzyństwem.
Tylko te wizyty coraz droższe... Dziewczyny z ciekawości. Ile płacicie za wizyty prywatne?
Dziękuję, również wszystkiego najlepszego w nowym roku abyśmy wytrwały w nudnej ciąży bez niespodzianek do sierpniaPodobnie jak i u mnie brzoskwiniowe
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku
Piccolo to klasyk ach, to będzie szalona nocLiczę na to, że jest tak samo dobre Rok temu piłam z Psim Patrolem, ale to chyba nie było z piccolo i nie smakowało tak dobrze
Siła w Nas, no i w tatusiach, bo mój to przynajmniej oaza spokoju przy mojej paniceDziękuję, również wszystkiego najlepszego w nowym roku abyśmy wytrwały w nudnej ciąży bez niespodzianek do sierpnia
Na maksa imprezaPiccolo to klasyk ach, to będzie szalona noc