reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Drogie dziewczyny, powoli zbieram się na zabawę sylwestrową z rodziną a chciałam być na białej sali w domu .. 😢 . Życzę wszystkim Wam ale też i sobie nieskromnie szczęśliwych rozwiązań w 2022, aby żadna z nas nie musiała więcej przechodzić przez tragedie, podejmować trudnych decyzji. A na koniec mogła radować się tym małym bąbelkiem.
Szczęśliwego Nowego Roku, szampańskiej zabawy 🤭 dobrze że jest Picolo

To już oznacza kiepskiego lekarza niestety. Chyba ze byłaś np na wizycie kiedy pęcherzyk miał 8mm a później od razu 20, ale zarodek na pewno pokazał się wcześniej.
Leżałam w szpitalu i miałam usg co 2 dni. Przy 18mm nie było nic widać, a 2 dni później przy 20mm pojawił się zarodek 2mm.
W szpitalu mieli dobry sprzęt ponieważ był to szpital typowo ginekologiczno-położniczy.

Drogie dziewczyny, powoli zbieram się na zabawę sylwestrową z rodziną a chciałam być na białej sali w domu .. 😢 . Życzę wszystkim Wam ale też i sobie nieskromnie szczęśliwych rozwiązań w 2022, aby żadna z nas nie musiała więcej przechodzić przez tragedie, podejmować trudnych decyzji. A na koniec mogła radować się tym małym bąbelkiem.
Szczęśliwego Nowego Roku, szampańskiej zabawy 🤭 dobrze że jest Picolo
O tak, u mnie truskawkowe picollo już się chłodzi 😁😂 Wszystkiego dobrego 😘

Ja mam dzisiaj pierwszy dzień takiego większego stresu, bo zaczęła mnie boleć torbiel co mam (tak przypuszczam, że to o nią chodzi, bo lekarz tłumaczył czym to może się objawiać). Ja mam torbiel za macicą, z prawej strony, tak jakby za jajnikiem prawym. I dzisiaj pierwszy raz poczułam, taki kłujący ból z tyłu pleców. Zastanawiam się czy parcie na pęcherz moczowy (miałam pełny), tego nie spotęgował, że pęcherz naciskał na ta torbiel? Dziewczyny, czy któraś z Was ma torbiel? Moja jest spora.. 7,5 x 6 x 7 cm..

reklama
Do góry