Martini$
Fanka BB :)
Ja teżŚwiętokrzyskie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżŚwiętokrzyskie
śląskieDziewczyny z jakich województw jesteście?
dolnoślaskie - WrocławDziewczyny z jakich województw jesteście?
PomorskieDziewczyny z jakich województw jesteście?
LubuskieDziewczyny z jakich województw jesteście?
Pole dance- tam jest dużo figur głową w dół i łatwo spaść na głowę albo plecy. Poza tym to dosyć bolesny sport, dużo rozciągania, czasem siniaki i straciłam na to trochę ochotę w tym momencie.Jak mąż przychodzi to staram się na godzinkę na plażę skoczyć popływać a tak to spacery głównie
A co trenowałas ? Ja właściwie tylko pływam przez wszystkie ciąże pływałam
ja tez!dolnoślaskie - Wrocław
Ja też po pierwszej wizycie miałam wszystkie badania: morfologię, wirusy, tsh, cukier itd, ale karta ciąży dopiero po usg z serduszkiem.Nie wiem czemu się nie dodało, ale napisałam, że ja miałam na wizycie w 5tyg cały wianuszek badań do wykonania i założyła mi kartę ciąży (a widziała tylko pęcherzyk-nie wiem czy z zarodkiem bo już się pogubiłam)ale u każdego specjalisty pewnie inaczej