reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Witajcie dziewczyny, trochę niepewnie, ale uznałam że czas sie ujawnic ;) jestem dzis po wizycie wg OM 6t1d, wg USG 5t6d, poki co wszystko ok ;) jestem po jednej szczesliwie donoszonej ciazy i jednym poronieniu w 8tc, stad tak wiele obaw w głowie ...ale wiem ze w grupie łatwiej wiec witajcie jeszcze raz ❤😙

reklama
Witajcie dziewczyny, trochę niepewnie, ale uznałam że czas sie ujawnic ;) jestem dzis po wizycie wg OM 6t1d, wg USG 5t6d, poki co wszystko ok ;) jestem po jednej szczesliwie donoszonej ciazy i jednym poronieniu w 8tc, stad tak wiele obaw w głowie ...ale wiem ze w grupie łatwiej wiec witajcie jeszcze raz ❤😙
Witaj ja też mam jednego szkraba w domu 6 lat ma i ale sierpniu się urodził. Jedna strata... I teraz przeszło 9 tyg.

U mnie również jest problem z dostępnością heparyny. Czasami aby wykupić receptę jadę 50km.. Polecam stronę ktomalek.pl nie trzeba dzwonić po aptekach tylko sprawdza się online i można rezerwować.
Mi Pan z apteki powiedział że jest ogólny problem z dostępnością heparyny w hurtowniach nawet nie mogą zamówić bo nigdzie nie ma, ale sam mi sprawdził i podał najbliższą aptekę gdzie jest dostępna co prawda 40 km musiałam jechać ale była warto zaopatrzyć się w większy zapas

Witaj ja też mam jednego szkraba w domu 6 lat ma i ale sierpniu się urodził. Jedna strata... I teraz przeszło 9 tyg.
Nie pozostaje nic innego jak wierzyć, ze tym razem będzie już ok ;) dla mnie to wszystko jest dużym zaskoczeniem bo moja beta w 28dc wynosiła tylko 15 i pomimo pierwszych przyrostow które były bardzo dobre to jednak gdzieś ta niepewność w glowie siedziała i siedzi nadal.. Ale nic głowa do góry ;)

Nie pozostaje nic innego jak wierzyć, ze tym razem będzie już ok ;) dla mnie to wszystko jest dużym zaskoczeniem bo moja beta w 28dc wynosiła tylko 15 i pomimo pierwszych przyrostow które były bardzo dobre to jednak gdzieś ta niepewność w glowie siedziała i siedzi nadal.. Ale nic głowa do góry ;)
Jeśli 1987 to twój rocznik to mamy tyle samo lat 👍

Cześć 🙃 przeglądałam wątek i zauważyłam wzmiankę o zamknięciu grupy. Postanowiłam więc się ujawnić 🤪
Wczoraj rano zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym, dzisiaj rano zrobiłam drugi, a potem pojechałam na betę, czekam na wynik. Wg kalkulatora internetowego termin mam na 27.08 🤗
Mam 35 lat i to moja pierwsza ciąża. Już dawno się tak nie stresowałam, mam wrażenie, że jak tylko zacznę się cieszyć, to stanie się coś złego..
Pozdrawiam 😘

U mnie też jest problem z heparyna narazie mój ginekolog wypisuje mi zapas do następnej wizyty i w tym miesięcu po odwiedzeniu 3 aptek partner poprostu zaczął dzwonić po całym mieście czy mają dostępne 3 opakowania. Mam nadzieję, ze te braki nie będą trwać zbyt długo.
Braki są już drugi rok

reklama
Hej, jestem na tym samym etapie:) i też ciężko mi było się cieszyć, nie mam za sobą poronień ale nie udawało się nam zajść, a lekarze nie byli optymistami. Teraz zmieniłam podejście - na razie wszystko gra i z tego się cieszę, przestrzegam zaleceń i wiem, że negatywnym myśleniem tylko sobie szkodzę. Trzymam kciuki❤️
Ooo i to jest świetne podejście!!

Do góry