reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Dziewczyny a jest wam też tak strasznie zimno? Nie wiem czy to wina temperatur na zewnątrz.
Normalnie nie mogę się dogrzać, zwłaszcza stopy mi marzną.
Mi tez jest strasznie zimmmno!!! Dzis kupilam sobie nawet ekstra welniane skarpetki bo juz nic mi nie pomaga. Sty,rece i nos.Szczegolnie wieczorami i przed snem.Myslalam,ze to od niskiego cisnienia ,bo w zasadzie zawsze bylo mi zimno,ale partner gdzies wyczytal,ze w ciazy to normalne.

I tak z innej beczki pytanie odnoście sylwestra. To moja pierwsza ciąża wiec mama i teściowa zestresowane są bardziej niż my i wiercą dziurę w brzuchu żebyśmy odpuścili zabawę sylwestrowa. Ja na tą chwile czuje się bardzo dobrze, jedyne co to bolą mnie piersi i dokuczają zaparcia wiec nie planowałam z tego rezygnować. Ale jednak w obecnych czasach w takiej grupie osób cos można przywlec i zaczynam mieć wyrzuty sumienia ze myśle tylko o sobie i za faktycznie cos może się wydarzyć.
Jeśli dobrze się czujesz to czemu rezygnować. Gdyby nie pandemia to nikt by się nie zastanawial. W sumie to ostatnia okazja na zabawę.
lekarz na pewno da Ci na następnej wizycie kartę ciąży jak będzie widział bicie serca.
U mnie niby wszystko ok a karty nie dał. Następną wizyta na koniec stycznia.

Cześć dziewczyny! :) forum czytam już od dawna, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać.
17.12 pojawiły się dwie kreseczki na teście,
21.12 beta 505, a 23.12 1142.
Według OM termin na 22.08.2022 :)
Czekam już z niecierpliwością na pierwszą wizytę, która dopiero będzie 3.01.
Ooo to mamy zbliżony termin, ja mam wizyte 5.01

Jestem po wizycie. Byłam bardzo zestresowana. Aż nie poznawałam siebie... Dziś wypada 5+6d i narazie widać tylko ciałko żółte i zaczyna pojawiać się delikatnie zarodek. Czy to nie późno? Mam zrobić betę... Dopiero po przyjściu do domu zaczęłam analizować wizytę. Nawet nie zapytałam czy te parametry są w porządku 😔 dl. Ciałka ok 4mm
U mnie w 5+4 było widać sam pęcherzyk

reklama
Dziewczyny w okolicach 7-go tygodnia czy Was też tak bardzo bolą piersi? Wydaje mi się że w poprzednich ciążach taki ból był troche później....ogólnie wszystkie objawy ciążowe odczuwam bardzo wcześnie, mdłości i brak apetytu od 2 tygodni, jedzenie " wchodzi" mi dopiero wieczorem

Do góry