Ja będę czekać. Na razie sama w to nie wierze. Na koniec stycznia jest dzień babci/dziadka więc też dobra okazja a wtedy będzie ok. 12 tc.Czy będziecie już mówiły najbliższej rodzinie o ciąży? To by była piękna nowina w wieczór wigilijny u mnie ostatnio na usg było widać pęcherzyk, ale to dopiero według rozmiaru 4tydz i 1 dzień. Kusi mnie by powiedzieć chociaż rodzicom. Jak sądzicie?
Wynik ładny. Trudno mówić czy prawidłowy bo na tym etapie przyrostu się już nie bada. Najważniejsze usg.Dziewczyny ostatnio dodałam post 7 tydzień tylko pęcherzyk ciążowy wielkości 10 -12 mm . Lekarz powiedział że ciąża może być młodsza i dlatego nie widać zarodka ani ciałka zoltego . Dzisiaj zrobiłam Betę wynik 19401.2 . Myślicie że jest okej ?
Dzień dobry. Witam w gronie dojrzalszych mamuś.Witam się i ja
Dołączam do grona dojrzalszych mamusiek bo mam już 37 lat. To moja druga ciąża i w domu mam 10- letniego synka. Wg OM mam termin na 10 sierpnia ale sądzę, że ciąża jest o kilka dni młodsza (owulacja zwykle dopiero 16-17 dc). Byłam już na usg ale nie było serduszka tylko pęcherzyk, ciałko żółtkowe i maluteńki zarodek . Kolejna wizyta dopiero 5 stycznia. Troszkę się boję czy te ciążę utrzymam z racji wieku i różnych chorób po drodze....
Dziewczyny mój wcześniejszy post był pytaniem o tsh w ciąży. Jakie są widełki prawidłowego wyniku w ciąży. Bo ja normalnie nieprzytomna jestem. Jak zjem to jak śpiączka cukrzycowa film mi się urywa. Myśli zebrać nie mogę. Kurka 2+2 to teraz dla mnie wysoka matma.