Eeeej jak też mam 37. Nie róbmy z siebie staruszekWitaj mam te same obawy,ale wierzę,ze będzie dobrze
reklama
milla01
Fanka BB :)
Tez mam termin na 13.08Niestety nie mam zdjęcia. Usg było tydzień temu. Zarodek lekarz zmierzył wtedy na 2mm. Wg Usg termin na 13.08 czyli zgodnie z moimi odczuciami co do owulacji.
Odnośnie plamień to teraz póki co nie mam ale w pierwszej ciąży zaczęłam plamić ok 8 tyg. Spanikowana pojechałam do szpitala na dyżur. Lekarz powiedział że to nic groźnego ale dostałam luteinę na wszelki wypadek.
milla01
Witaj,ja również mam 39 Fajnie,ze jest nas coraz więcej w tym wieku. No i witaj w klubie zaskoczonych!Cześć dziewczyny. Przywitam się nieśmiało, choć jestem jeszcze w szoku, bo ta ciąża zupełnie nieprawdopodobna. Mam wrażenie że los że mnie zakpił. Mam 39 lat i dwójkę dzieci w wieku 12,5 i 11 lat. Termin teoretyczny mam na 29 sierpnia.
Natka_
Początkująca w BB
Dziewczyny staram się czytać wszystko ale może gdzieś mi umknęło. Dajcie znać która to Wasza ciąża i ile macie lat.
Ja w przyszłym roku będę mieć 33.
Mam dwójkę dzieci 11 i 8 lat.
Czekam na jutrzejszą wizytę ale 2 testy wyszły pozytywne i nadal to do mnie dociera.
Wiem że są starsze kobiety ode mnie które rodzą dzieci i ja jakby nie wnikam kto w jakim wieku rodzi. Ale dla mnie te moje 33 lata w przyszłym roku wydają sie jakbym już stara była pierwsze dziecko rodziłam w wieku 21 lat stąd czuje się teraz staro.
No trochę się wygadałam.
Mam nadzieję że jutro już powiem wam więcej na temat ciąży.
Czekam na jutrzejszą wizytę ale 2 testy wyszły pozytywne i nadal to do mnie dociera.
Wiem że są starsze kobiety ode mnie które rodzą dzieci i ja jakby nie wnikam kto w jakim wieku rodzi. Ale dla mnie te moje 33 lata w przyszłym roku wydają sie jakbym już stara była pierwsze dziecko rodziłam w wieku 21 lat stąd czuje się teraz staro.
No trochę się wygadałam.
milla01
Ja mam 39Eeeej jak też mam 37. Nie róbmy z siebie staruszek
Słoneczko świeci
Z plamieniami to nigdy niewiadomo. W poprzedniej ciąży Lekarka mi powiedziała, żeby sie nie przejmować plamieniami, wiec za mocno się nie przejmowałam. Na początku to była kawa z mlekiem przez 2 dni, byłam u gina i wszystko w porządku, po 4 dniach już się zaczynał kolor czerwony. Chwile przed tym jak pojechałam na pogotowie to zaczęło mnie tak mocno bolec jak na okres i było więcej krwi. Już czułam, ze cos jest nie tak. Niestety poroniłam już po potwierdzeniu serduszka. To jest mój przypadek, moja historia. Ta najgorsza akurat. Ale mnóstwo dziewczyn na forum tez miało plamienia i wszystko dobrze się skończyło. Nie ma reguł.
Też tak myślę żeby powiedzieć rodzinie raczej później niż wcześniej U mnie wie tylko mąż i najbliższa przyjaciółka. Może powiem w lutym, marcu dopiero. Myślę żeby powiedzieć po prenatalnych bo jest duża szansa że dowiemy się o płeć W poprzedniej ciąży już wiedziałam że syn od pierwszego prenatalnego badaJa z tych późno mówiących raczej 5 miesiąc będę dopiero myśleć
milla01
A czemu piszesz,ze nieprawdopodobna?Cześć dziewczyny. Przywitam się nieśmiało, choć jestem jeszcze w szoku, bo ta ciąża zupełnie nieprawdopodobna. Mam wrażenie że los że mnie zakpił. Mam 39 lat i dwójkę dzieci w wieku 12,5 i 11 lat. Termin teoretyczny mam na 29 sierpnia.
reklama
JoannaLaura
Dziewczyny staram się czytać wszystko ale może gdzieś mi umknęło. Dajcie znać która to Wasza ciąża i ile macie lat.
No trochę się wygadałam.
Ja mam 28 lat i jest to moja pierwsza ciąża
Planowana i udana za pierwszym razem.
Chociaż tydzień po przytulankach już robiłam test ciążowy ( wiem, za szybko). Wyszedł negatywny i pomyślałam, że ten miesiąc już stracony, a tu nagle coś mnie tknęło, bo miałam dziwne kłucie w brzuchu i w dniu miesiączki zrobiłam dwa testy, obydwa pozytywne
Także dzidzia mnie zaskoczyła, trochę tak jak sobie marzyłam No i bardzo chciałam, aby dzidziuś urodził się w lato.