reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Ile wasze pączuszki ważą? Ja dzisiaj tak trochę metoda chaupnicza, ale zwazylam się z małą i potem sama i mi wyszło że ma około 5.5kg 😱🤭❤️
W poniedziałek będzie położna to się dowiem dokładnie.
A ile malutka będzie miała w poniedziałek 😊
Moja jutro kończy 6 tyg i przybrała 1,5 kg przez ten czas

reklama
Ile wasze pączuszki ważą? Ja dzisiaj tak trochę metoda chaupnicza, ale zwazylam się z małą i potem sama i mi wyszło że ma około 5.5kg 😱🤭❤️
W poniedziałek będzie położna to się dowiem dokładnie.
A ile wizyt masz położnej
U mnie była 4 razy i jedna wizyta w poz z lekarzem teraz szczepienie i wizyta 11 października dopiero

Dziewczyny a czy zdarza się waszym maluchom długo nie robić kupki🤔
Moja ostatnio nie robiła 3 dni po 3 dniach jak poszło to po szyje 🙈🤣
Dzisiaj 4 dzień jak znów nic nie robi
Pieluszki mokre normalnie
Nic ją nie boli widzie no i też robi bączek za bączkiem miałam wczoraj dzwonić do położnej i zapomniała rano byłam w szpitalu na kontroli po narodzinach taki mają precedens że na 4-5 tydzień trzeba przyjść na kontrol szpitalna
A później teściowa ze szwagierką przyjechały....gdzie dowiedziałam się że szwagierka w 5tc 🤭🤭🤭
Jeszcze mój się śmiał że nie dawno musiał zajść skoro to dopiero poczatek
....nie odbyło się bez zgryzoty teściowej...typu już w czerwcu wasza jagódka nie będzie najmłodszą wnusią 😒😒😒😒 tak jak by zakładała że urodzi się ona a może będzie On 😉 i co wtedy bo szwagierka ma córkę 4 lata i puki co była naj młodszą wnuczką chodź i tak były tylko we dwie w rodzinie z mają Oliwką moja najstarsza i pierworodna (17 lat)

W poniedziałek będzie 5.5 tyg. Czyli teraz ważyłam ją jak miała 5 równe. Wyjściowo 4200.
To będzie druga wizyta, ale ja w ogóle dość długo czekałam na pierwszą.
Niedługo szczepienie też, muszę się w poniedziałek umówić na kolejny tydzień :)

Dziewczyny a czy zdarza się waszym maluchom długo nie robić kupki🤔
Moja ostatnio nie robiła 3 dni po 3 dniach jak poszło to po szyje 🙈🤣
Dzisiaj 4 dzień jak znów nic nie robi
Pieluszki mokre normalnie
Nic ją nie boli widzie no i też robi bączek za bączkiem miałam wczoraj dzwonić do położnej i zapomniała rano byłam w szpitalu na kontroli po narodzinach taki mają precedens że na 4-5 tydzień trzeba przyjść na kontrol szpitalna
A później teściowa ze szwagierką przyjechały....gdzie dowiedziałam się że szwagierka w 5tc 🤭🤭🤭
Jeszcze mój się śmiał że nie dawno musiał zajść skoro to dopiero poczatek
....nie odbyło się bez zgryzoty teściowej...typu już w czerwcu wasza jagódka nie będzie najmłodszą wnusią 😒😒😒😒 tak jak by zakładała że urodzi się ona a może będzie On 😉 i co wtedy bo szwagierka ma córkę 4 lata i puki co była naj młodszą wnuczką chodź i tak były tylko we dwie w rodzinie z mają Oliwką moja najstarsza i pierworodna (17 lat)
Mnie położna i pediatra mówili, że na cycku nawet do tygodnia może nie byc kupki. Zwłaszcza po 6 tygodniu. W ogóle sobie tego nie wyobrażam - mój by chyba pękł.
Raczej w drugą stronę się martwię, bo potrafi mieć takie spore zrzuty nawet 2 razy dziennie.

reklama
Do góry