Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez nie wiem jaką podjąć decyzję, termin szczepienia mam na koniec maja, ale boję się czy z dzieckiem będzie ok, jak źle będę znosić stan po szczepieniu, dodatkowo mam żylaki i boję się że to też może mieć zły wpływ, bardzo trudno wybrać, lekarz mówi żeby się szczepić...Witam, Jestem w 24 tc. Powiedzcie co myślicie o szczepieniach na covid 19 u kobiet w ciąży? czy któraś się już zaszczepiła?
Ja też zaczęłam miesiąc temu przygodę z glukometrem, początki były trudne, ale z dnia na dzień jest lepiej, choć mam problem z cukrami po obiedzie...Dzień dobry
Przez to mierzenie i kontrolę cukrów zaczęłam wcześniej wstawać i chociaż wieczorem padam na twarz to jest jakiś plus - mam dłuższy dzień
A jakby jakaś mamusia jechała dziś na zakupy to w C&A dziś jeszcze jest -25% na wszystko.zamowilam stamtąd rzeczy dla maluszka i były bardzo dobrej jakości więc może dziś coś upoluje. Dla siebie przeważnie też coś znajdę chociaż większość ubrań raczej dla starszych pań szkoda , że to nie online ,ale cóż..
Pozdrawiam miłego dnia