reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Witam, Jestem w 24 tc. Powiedzcie co myślicie o szczepieniach na covid 19 u kobiet w ciąży? czy któraś się już zaszczepiła?

reklama
Hej. Chciałam pytać o to samo - być może ten wątek był już poruszany na forum zamkniętym. Ja obecnie jestem w 25 tygodniu, na szczepienie zapisałam się dzisaj, wypada już w przyszył tygodniu. Cały czas mam mieszane myśli, ale to chyba dobra decyzja. A jakie są Wasze zdania?

Hej. Jestem w 24 tygodniu i na szczepienie też się zapisałam ale mi wypada na 27 tydzień. Ciągle bije się z myślami,, natomiast lekarz ginekolog nie pomógł w żaden sposób w pojęciu decyzji także liczę na jakieś opinie :) Może któraś z Was jest już po szczepieniu?

To w sumie kiepsko :/ ja rozmawiałam jeszcze z położna to również zachęcała, mówiła, że nawet jeżeli przebieg covid jest łagodny to zdarza sie, że kobiety rodzą dzieci które otrzymują 4/5 pkt przy porodzie. Ale mimo to trochę się boje, jak zareaguje organizm, dziecko itd. Może zapytaj o opinie innego lekarza :)

Dzień dobry 😊
Przez to mierzenie i kontrolę cukrów zaczęłam wcześniej wstawać i chociaż wieczorem padam na twarz to jest jakiś plus - mam dłuższy dzień 😁
A jakby jakaś mamusia jechała dziś na zakupy to w C&A dziś jeszcze jest -25% na wszystko.zamowilam stamtąd rzeczy dla maluszka i były bardzo dobrej jakości więc może dziś coś upoluje. Dla siebie przeważnie też coś znajdę chociaż większość ubrań raczej dla starszych pań :) szkoda , że to nie online ,ale cóż..
Pozdrawiam miłego dnia 🥰

Witam, Jestem w 24 tc. Powiedzcie co myślicie o szczepieniach na covid 19 u kobiet w ciąży? czy któraś się już zaszczepiła?
Tez nie wiem jaką podjąć decyzję, termin szczepienia mam na koniec maja, ale boję się czy z dzieckiem będzie ok, jak źle będę znosić stan po szczepieniu, dodatkowo mam żylaki i boję się że to też może mieć zły wpływ, bardzo trudno wybrać, lekarz mówi żeby się szczepić...

reklama
Dzień dobry 😊
Przez to mierzenie i kontrolę cukrów zaczęłam wcześniej wstawać i chociaż wieczorem padam na twarz to jest jakiś plus - mam dłuższy dzień 😁
A jakby jakaś mamusia jechała dziś na zakupy to w C&A dziś jeszcze jest -25% na wszystko.zamowilam stamtąd rzeczy dla maluszka i były bardzo dobrej jakości więc może dziś coś upoluje. Dla siebie przeważnie też coś znajdę chociaż większość ubrań raczej dla starszych pań :) szkoda , że to nie online ,ale cóż..
Pozdrawiam miłego dnia 🥰
Ja też zaczęłam miesiąc temu przygodę z glukometrem, początki były trudne, ale z dnia na dzień jest lepiej, choć mam problem z cukrami po obiedzie...

Do góry