reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
A ja wiecie co boje się aby nie zapeszyć, nawet boje się tutaj pisać. Boje się cieszyć aby później nie było rozczarowania. U nas większość osób już wie, ze względu na to, ze muszę leżeć wiec ciężko nam się było cały czas tłumaczyć az się sami domyślili. Zauważyliście, ze albo jesteśmy z początku sierpnia albo pod koniec? Praktycznie nawet nie wiem czy nikogo nie ma po środku miesiąca.
Ja tak miałam z pierwszą ciąża. 12 lat starań. W sumie mniej. Bo po 10 latach i wizytach w klinikach i całej już tej sytuacji , się nam odechciało . A jak się nasz mały cud przydarzył to też nie chcieliśmy mówić długo.
Tyle rozczarowań w życiu, że ciężko nam było uwierzyć. Ale teraz ta ciąża. Nie wiem. Jakoś tak spokojniej już. Co ma być to będzie. Cieszę się każdym dniem. Chociaż są dni kryzysowe i myśli " a co jeśli..." Ale damy radę. Wszystkie

reklama
Do góry