Jeszcze nie ma. Czekamy aż aniaslu (szef wszystkich szefów na bb) go nam założy .Jaka to jest grupa zamknięta,tak z ciekawości?
Jak do niej dołączyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie ma. Czekamy aż aniaslu (szef wszystkich szefów na bb) go nam założy .Jaka to jest grupa zamknięta,tak z ciekawości?
Jak do niej dołączyć?
Równiez termin z ostatniego USG i z OM na 8.08Ja termin na 8.08
Wydaje mi się ze to jest kwestia tego, ze bobas szybko rośnie. Poprzednie usg miałam 30.12 i wychodziło 12+5, a na usg genetycznym wyszło, ze bobas ma 7.1cm i chyba na tej podstawie lekarz ocenił, ze maly jest starszy i mamy ten 13+2. Nie skomentował tego w żaden sposób wg OM powinnam mieć 13+3 ale miałam ostatnio bardzo długie cykle. Także to wszystko się bardzo zmienia u mnieTo aż taka różnica? Jak to możliwe? Myślałam, że jak już to max parę dni.
My 18.08 będziemy mieli 9 rocznicę ślubu. Ale ten czas leci.Gratulacje! My 17.08 mamy 13 rocznicę zwiazku, a 18.08, 3 rocznicę ślubu także nie obrazilabym się jeśli dzidziulek poczekałby kilka dni żeby wykluć się w którąś z tych dat [emoji3][emoji3]
A my 02.07- 10 rocznicę ślubu wiec jeszcze na spokojnie będę mogła świętowaćMy 18.08 będziemy mieli 9 rocznicę ślubu. Ale ten czas leci.
My dzisiaj na sankach byliśmy i tak jakoś zimno było, że teraz siedzimy z synkiem pod kocykiem. On katuje Albika a ja mam chwilkę Was nadrobić. Miłego wieczoru
ja mam ok 15.08Ja mam termin na 11.08 i właśnie czekam żeby ktoś też miał blisko a tu cisza
Ja termin na 8.08
Równiez termin z ostatniego USG i z OM na 8.08