Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje)) A jeszcze podpytam ile czasu czekałaś na nifty?oj, myślałam, że dodałam wiadomość
Dziewczyny, ja dziś mam dzień pełen dobrych wiadomości
dostalam wyniki z nifty - prawidłowe i chłopczyk miałam taką intuicję (a mam ją naprawdę dobrą) choć średnio w nią wierzyłam bo u mnie wszędzie babeczki.
To będzie dla mnie prawdziwe wyzwanie wychować mojego syna na fajnego faceta!
Oraz miałam usg prenatalne , wszystko Ok, uspokoiłam się, Pani doktor powiedziała ze od razu widać ze chłopak i było to widać na kilku ujęciach
Dziś mam 12+6, termin z karty ciąży 02.08 ja dalej pracuje i to teraz mam gorący okres dlatego tym bardziej nie nadążam czytać postówNo tyle kobitek tu pisze że jak się nie wejdzie w ciągu dnia to kilkanaście stron do nadrobienia na kiedy masz termin? Który dokładnie jesteś tydzień?
Dzień Doberek wzajemnie miłego weekenduDzień dobry dziewczyny! Życzę Wam miłego weekendu
Dziękuje 12+2Gratulacje! W którym tygodniu miałaś prenatalne?
Tydzień, który mi się niesamowicie dłużyłGratulacje)) A jeszcze podpytam ile czasu czekałaś na nifty?