reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Cześć wam i miłej soboty 👋🤗 Mnie wczorajszy wieczór tak przeorał, że już nie wiem czy to wina tego nieszczęsnego jogurtu czy wczoraj po prostu miały przyjść takie mdłości i wymioty... W każdym razie ciężka noc u mnie, nie mogłam spać, budziłam się w nocy... 🙁 Oj mam nadzieję, że już dziś będzie lepiej 😊 Dobrego dnia 🙂

Dzień dobry wszystkim i życzę miłej soboty, odpoczywajcie i dbajcie o siebie 🤗
Ja odliczam dni do wtorkowej wizyty po 4 tyg. Jest stres, wiadomo. To będzie 10+2. Ale czuje się dobrze i mam nadzieję że dzidziuś zdrowy 😊
Ja też już niecierpliwie się przed wizytą, tak mi się dłużyły te 3 tygodnie niesamowicie. Mam wizytę już w poniedziałek, to będzie 11+0 :)

Hej, Wy już takie wysokie tygodnie, a ja dopiero 8+5 [emoji16] też rano niestety pobiegłam do łazienki z zamiarem wymiotów, ale chyba nie było czym [emoji16] ogólnie już 3 kg schudłam, jem więcej niż zawsze, ale zaczęłam brać eutyrox, po którym 3 lata temu schudłam 20kg i dlatego pewnie taka reakcja, niby najniższa dawka, ale działa, mam nadzieję, że TSH spadło..

Hej, Wy już takie wysokie tygodnie, a ja dopiero 8+5 [emoji16] też rano niestety pobiegłam do łazienki z zamiarem wymiotów, ale chyba nie było czym [emoji16] ogólnie już 3 kg schudłam, jem więcej niż zawsze, ale zaczęłam brać eutyrox, po którym 3 lata temu schudłam 20kg i dlatego pewnie taka reakcja, niby najniższa dawka, ale działa, mam nadzieję, że TSH spadło..
U mnie znowu tsh jest bardzo niskie, mam zlecone dodatkowe badania rozszerzone. Mam nadzieję, że wszystko będzie okej i ten spadek tsh jest przez beta hcg po prostu i się unormuje po początkowym etapie ciąży. Bo endokrynolog mówiła mi, że tak też może się zdarzyć, ale ze lepiej sprawdzić co i jak.

A przed ciążą miałaś jakieś problemy z TSH czy teraz po prostu coś wyszło? [emoji846]
U mnie znowu tsh jest bardzo niskie, mam zlecone dodatkowe badania rozszerzone. Mam nadzieję, że wszystko będzie okej i ten spadek tsh jest przez beta hcg po prostu i się unormuje po początkowym etapie ciąży. Bo endokrynolog mówiła mi, że tak też może się zdarzyć, ale ze lepiej sprawdzić co i jak.

reklama
A przed ciążą miałaś jakieś problemy z TSH czy teraz po prostu coś wyszło? [emoji846]
Miałam lekko podwyższone przeciwciała, ale tsh zawsze miałam idealne w normie kolo 1 coś zazwyczaj. Byłam jeszcze w trakcie diagnostyki właściwie, u mnie w rodzinie też występują choroby tarczycy. Także ciężko powiedzieć czy to ciąża czy tak by było i tak 😁

Do góry