reklama
Popieram, to by było fajne, sama nieraz się zastanawiam w którym tygodniu może być osoba piszącaMam pytanko- czy na tym wątku zamkniętym moze być coś,co pozwoli nam widzieć przy nikach np. Tydzien ciazy albo termin porodu? Kompletnie sie na tym nie znam ale byłoby łatwiej odpowiadać na niektóre pytania...
Ellie2021
Fanka BB :)
Ja też mam w poniedziałek wizytę u gina, ale taką zwykłą nie usg prenatalne Już się nie mogę doczekaćO której masz madziejkaa359?? Ja 10:40 i mega się stresuje [emoji2] tak bardzo czuję że to będzie chłopiec mimo że pragnę dziewczynkę [emoji2]
Najważniejsze żeby było zdrowe [emoji3590]
Pełna nadzieji
@Madziołek a jak ty się czujesz? [emoji846] Czy wszystko ok? Kiedy wychodzisz ze szpitala?
Ja tez w poniedziałek mam prenatalne ale dopiero o 15:15, też bardzo się denerwuje bo ostatnie usg miałam 5 tygodni temu...O której masz madziejkaa359?? Ja 10:40 i mega się stresuje [emoji2] tak bardzo czuję że to będzie chłopiec mimo że pragnę dziewczynkę [emoji2]
Najważniejsze żeby było zdrowe [emoji3590]
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Moja ciąża jest cudem z in vitro niestety nie jest to tak jak się większości wydaje , że idąc na in vitro hop siup i ma się ciąże. Zupełnie tak to nie działaJeśli możesz, to powiedz, czy ta ciaża jest naturalnym cudem czy z procedury wspomagania. Ja miałam w maju pierwszą stymulację in vitro i niestety tylko jeden zarodek był, który niestety się nie zagnieździł. I po tym to miałam mega załamkę. Po przerwie kilku miesięcy dostałam się na refundację in vitro i mieliśmy spróbować ostatni raz. Nawet wczoraj dzwoniła Pani z programu, abym jeszcze poczekała z rezygnacją aż wszystko będzie dobrze z ciążą, więc tak to u mnie bywało.... A dzisiaj już 11+6[emoji1768]
elciaaaak
chyba tylko jak każda z nas ustawi sobie suwaczek, ale nie wiem czy je widać w aplikacji.. innej funkcji poza tabelka nie pamietam.Popieram, to by było fajne, sama nieraz się zastanawiam w którym tygodniu może być osoba pisząca
anula88
MAMY SIEBIE :0)
To wyobraź sobie moją minę jak 4 dni po transferze zarodka od tak zrobilam test ciążowy a on wyszedl pozytywny - byla to blada kreska oczywiście ale różowa ... nie dość,że było bardzo szybko to jeszcze sie udało i na następny dzień beta z krwii a tam 40,30 [emoji847] ... także tego ,ja w mojej macicy widzialam me dziecko jak zostalo zamieszczone mając 5 dni9 lat!!!! Jezu, jesteś chyba grupowym wymiataczem terminowym! Tym bardziej jaka musiała być radość jak zobaczyłaś 2 kreski na teście [emoji3590]
elciaaaak
a chyba nie widać, bo ja mam ustawiony i na aplikacji nie widzę, ale przez stronę już takchyba tylko jak każda z nas ustawi sobie suwaczek, ale nie wiem czy je widać w aplikacji.. innej funkcji poza tabelka nie pamietam.
reklama
A
auslanderka
Gość
Spróbuj poszukać sygnatury. Suwaczki widać chyba tylko w przeglądarce, ale zwykły wpis w sygnaturze powinien być widoczny w apce też.Mam pytanko- czy na tym wątku zamkniętym moze być coś,co pozwoli nam widzieć przy nikach np. Tydzien ciazy albo termin porodu? Kompletnie sie na tym nie znam ale byłoby łatwiej odpowiadać na niektóre pytania...