Ja teżTej największej z 1300 osóbSierpniowe mamy 2021r.
Rodzę w sierpniu 2021 r.
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżTej największej z 1300 osóbSierpniowe mamy 2021r.
Rodzę w sierpniu 2021 r.
U nas trwaly 2 lata i wydawało się wieczność także podziwiam za cierpliwość przy 9Zdecydowanie... cierpliwości to się nauczyłam już starając się o dzidziulka a trwało to u nas 9 lat [emoji33] była to niezła lekcja życia , jak sobie pomyślę to szanuję to,że wogole dałam radę ... kobiety to jednak są nie zniszczalne [emoji41]
Tak, ja mam ten problem. Od kilku dni jest lepiej. Kupiłam w aptece Nozoil- naturalny olejek sezamowy na suchy nos. Fajnie nawilża, sama woda morska niewiele pomaga.Czy Wy też macie problem z takim suchym nosem? Niby to katar niby nie, nie mogę przez to spać w nocymam to w sumie od początku ciazy i wiem że to jest coś co może się pojawiać ale nie bardzo wiem już co z tym robić. Na początku pomagała woda morska, ale teraz zero efektu. Może macie jakieś sposoby, jeżeli ktorakolwiek z Was się z tym zmaga? Heeelp [emoji26]
To ciekawe jaka będzie Twoja grupa krwiTeraz kolejne badanie przede mną-ustalenie grupy krwi w centrum krwiodawstwa ( wyszło mi rh d inne czyli ani plus ani minus)...i babki były zdziwione ze nie mam skierowania bo w ciazy to koniecznie trzeba ustalić a koszt moze być od 100 do nawet ponad 500 zl... place i trochę się wkurzam bo to 700 za przeciciala antyfosfolupidowe , 400 za te pierwsze badania-toxo,hiv i te inne, 400 Pappa i usg, każda wizyta 150 zl i tak miesiąc po miesiącu a kasa leci...
Mam podobnie , dziś 10+3 i mdłości od południa do późnego wieczoru, ale lepiej tak niż jak miałam 24 na dobę. Co prawda teraz częściej mam odruch wymiotnyHej hejco do suchej śluzówki też mam ten problem zwłaszcza po nocy
, mdłości nasilają się po południu i wieczorami już myślałam że będzie lepiej A narazie w sumie bez zmian
dziś 10+4
Zlecialo nie wiem kiedy,przeszlam przez różne stany , ale wiedzialam jedno - że się nie poddam i choć nie było łatwo nie potrafilam odpuścićU nas trwaly 2 lata i wydawało się wieczność także podziwiam za cierpliwość przy 9 [emoji33] chyba już bym się poddała dawno