Madziołek.
Fanka BB :)
Będę na bieżąco wam mówić co i jak. Dziękuję za wsparcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle osób trzymało kciuki, że musiało być ok. Teraz tylko dbaj o siebie i oby już takie numery się nie powtarzały.Dzidzia ma się dobrze nawet jest większa o 2 dni wyszło na usg 8+6 Ordynator był zdziwiony, że ciąża żywa przy tak dużym krwawieniu.Jeszcze nie wiadomo dlaczego się tak stało . Niepokojące jest to, że mam 2 krwiaki jeden jest zaraz obok pęcherzyka ciążowego i ma 6cm na 1,3cm miejmy nadzieję, że szybko się wchłonie. Zostałam na obserwacji, dostałam leki i kroplówkę przeciwkrwotoczną
Dzien dobry! Tak się cieszę,że jesteście juz bezpieczniodpoczywaj i regeneruj siły!Dzidzia ma się dobrze nawet jest większa o 2 dni wyszło na usg 8+6 Ordynator był zdziwiony, że ciąża żywa przy tak dużym krwawieniu.Jeszcze nie wiadomo dlaczego się tak stało . Niepokojące jest to, że mam 2 krwiaki jeden jest zaraz obok pęcherzyka ciążowego i ma 6cm na 1,3cm miejmy nadzieję, że szybko się wchłonie. Zostałam na obserwacji, dostałami kroplówkę przeciwkrwotoczną
Dzis lepiej ? Ustalo krwawienie? Jak się czujesz ?Będę na bieżąco wam mówić co i jak. Dziękuję za wsparcie [emoji8][emoji847]
Bedzie dobrze, trzymaj się!Będę na bieżąco wam mówić co i jak. Dziękuję za wsparcie
Dobrze ze z maleństwem dobrze. Silne są nasze kropeczkiBędę na bieżąco wam mówić co i jak. Dziękuję za wsparcie
Życzę dużo siły i zdrowia dla Ciebie i dzidzi Niech wszystko będzie dobrze , trzymam mocno za to kciukiDzidzia ma się dobrze nawet jest większa o 2 dni wyszło na usg 8+6 Ordynator był zdziwiony, że ciąża żywa przy tak dużym krwawieniu.Jeszcze nie wiadomo dlaczego się tak stało . Niepokojące jest to, że mam 2 krwiaki jeden jest zaraz obok pęcherzyka ciążowego i ma 6cm na 1,3cm miejmy nadzieję, że szybko się wchłonie. Zostałam na obserwacji, dostałam leki i kroplówkę przeciwkrwotoczną
Ja dziś mam wizytę , miała być o 11:30 , ale jednak będzie o 17:30 greckiego czasu , w Polsce 16:30. Będzie to moja druga wizyta , obecnie z ostatniej miesiączki 10 tc + 2 dni. Dziś idę do innego lekarza , zobaczymy czy jakoś lepiej się przyglądnie i czy w końcu będę miała wydruk usg , ponieważ na prywatnym nie miałam. Ponadto sprawdzi mi wyniki z krwi i moczu. Stresuje się , ponieważ wczoraj panikowałam , że czuje się za dobrze , a dziś już od 05:00 rano miałam mdłości , także się trochę uspokoiłam. Jak tylko wrócę od lekarza to dam znać , zastanawiam się czy moje drugie usg będzie już przez brzuszek , na pierwszym przez pochwę bolał mnie później cała noc brzuch ( macica ) .Wczoraj mialam straszny dzień,no bylo najgorzej [emoji33] czulam się jak kupa [emoji849] dziś jest lepiej uff ... piekę dzis bezy dla babć ooo jest misja
Wczoraj przyszedł segregator - dzis sobie go zapakuje na pocieszenie [emoji41][emoji1787]
Mamy dziś wizyty ?
Milego dnia