Połówkowe to ok.20 tygodniaA polowkowe i prenatalne 2 trymestru to to samo? Wybaczcie, jestem zielona w tym temacie
reklama
Kochana daj znać co tam z maleństwem. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok.[emoji8]
Dostałam obfitego żywo czerwonego krowotoku [emoji22] jadę na IP trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że z maleństwem wszystko ok
A ja nawet powiem, że to jest u mnie najbardziej stały objaw, i jak codziennie mnie zakłuje kilka razy, to uspokajam się, że fasolka cały czas rośnieChoć tyle dobrze że też tak macie, bo mnie powoli wszystko przeraża.
Taaak, miałam tak samo jak nie było żadnych objawów, to aż czekałam na takie pobolewanieA ja nawet powiem, że to jest u mnie najbardziej stały objaw, i jak codziennie mnie zakłuje kilka razy, to uspokajam się, że fasolka cały czas rośnie
Madziołek.
Fanka BB :)
Dzidzia ma się dobrze nawet jest większa o 2 dni wyszło na usg 8+6 Ordynator był zdziwiony, że ciąża żywa przy tak dużym krwawieniu.Jeszcze nie wiadomo dlaczego się tak stało . Niepokojące jest to, że mam 2 krwiaki jeden jest zaraz obok pęcherzyka ciążowego i ma 6cm na 1,3cm miejmy nadzieję, że szybko się wchłonie. Zostałam na obserwacji, dostałam leki i kroplówkę przeciwkrwotoczną
Super, że maluszek cały i zdrowy dbaj o siebie! Dobrej nockiDzidzia ma się dobrze nawet jest większa o 2 dni wyszło na usg 8+6 Ordynator był zdziwiony, że ciąża żywa przy tak dużym krwawieniu.Jeszcze nie wiadomo dlaczego się tak stało . Niepokojące jest to, że mam 2 krwiaki jeden jest zaraz obok pęcherzyka ciążowego i ma 6cm na 1,3cm miejmy nadzieję, że szybko się wchłonie. Zostałam na obserwacji, dostałam leki i kroplówkę przeciwkrwotoczną
Niech się Wami zaopiekują, dobrze że zostałaś na obserwacji. Cudownie,że to nie zaszkodziło Dzidziowi. Trzymaj się ❤Dzidzia ma się dobrze nawet jest większa o 2 dni wyszło na usg 8+6 Ordynator był zdziwiony, że ciąża żywa przy tak dużym krwawieniu.Jeszcze nie wiadomo dlaczego się tak stało . Niepokojące jest to, że mam 2 krwiaki jeden jest zaraz obok pęcherzyka ciążowego i ma 6cm na 1,3cm miejmy nadzieję, że szybko się wchłonie. Zostałam na obserwacji, dostałam leki i kroplówkę przeciwkrwotoczną
Mam identycznie. I też chciałabym córkę
Uff, dobra wiadomoścDzidzia ma się dobrze nawet jest większa o 2 dni wyszło na usg 8+6 Ordynator był zdziwiony, że ciąża żywa przy tak dużym krwawieniu.Jeszcze nie wiadomo dlaczego się tak stało . Niepokojące jest to, że mam 2 krwiaki jeden jest zaraz obok pęcherzyka ciążowego i ma 6cm na 1,3cm miejmy nadzieję, że szybko się wchłonie. Zostałam na obserwacji, dostałam leki i kroplówkę przeciwkrwotoczną
Odpoczywajcie, a ja wracam spać
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Odpoczywaj kochana ! Bedzie dobrze - musi ! Melduj nam tutaj .Dzidzia ma się dobrze nawet jest większa o 2 dni wyszło na usg 8+6[emoji846] Ordynator był zdziwiony, że ciąża żywa przy tak dużym krwawieniu.Jeszcze nie wiadomo dlaczego się tak stało [emoji53]. Niepokojące jest to, że mam 2 krwiaki jeden jest zaraz obok pęcherzyka ciążowego i ma 6cm na 1,3cm [emoji33] miejmy nadzieję, że szybko się wchłonie. Zostałam na obserwacji, dostałam leki i kroplówkę przeciwkrwotoczną