reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Mało się odzywam, bo wczoraj i dziś mam jakiś zjazd. Fizyczny i psychiczny. Skończyłam 12 tydzień w poniedziałek, ale niestety ból brzucha wieczorami nadal nie odpuszcza :( Jestem już tym bardzo zmęczona :(
Dziewczyny znacie jakieś bezpieczne preparaty na nadkwaśność w żołądku?

Poza tym miałam pobraną krew na Nifty pro i dziś próbka doleciała do Chin :) Teraz czekam cierpliwie na wyniki :)
Haha, moja tez dziś doleciala:)) Ciekawe kiedy będziemy miały wynik

Jestem po wizycie wg usg 8.3 czyli 3 dni mniej niż z miesiączki. Ale jestem już spokojniejsza rośnie i serduszko bije. Ma 19.5 mm. No i niestety mam za wysoki cukier, będę robić test tolerancji glukozy. Kolejna wizyta za 4 tygodnie. Zobacz załącznik 1229115
To razem z @fa.solka mamy ten sam termin. Ja wcześniej pisałam Wam, że mdłości odeszły i się martwię.... Wieczorem zaczęło się od nowa, także znów się cieszę[emoji33][emoji16].
Dostałam obfitego żywo czerwonego krowotoku [emoji22] jadę na IP trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że z maleństwem wszystko ok
Trzymam kciuki mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110].

Ja idę spać, padam po całym dniu z młodym i ledwo tkniętej pracy.

Ja to zawsze słyszałam na odwrót, że jak się wymiotuje to chłopak 😂 to pewnie niewiele miało wspólnego ale u 2 moich koleżanek się sprawdziło, wymioty, straszne samopoczucie i wyszło, że będą chłopcy 😌
Ja przy synku raz tylko wymiotowałam a teraz trzy czy cztery razy ale male ilości , siostra ma dwie córki i przy pierwszej nic a przy drugiej trochę.

reklama
Do góry