Swędzenie to dla mnie też coś nowego dzisiaj prawa to myślałam że mnie wykończy ani się podrapać ani nicHej. Ja od paru dni już mam spokój z bólem piersi, ale za to teraz swędzą..
Ciągnięcia w podbrzuszu też mam. Czestwo po lewej stronie..
Za to śpię dość dużo w ostatnich dniach. Dlatego mnie tu tak mało.
reklama
ej, ale aż posuzkałam jaki procent ciąż to ciąże bliźniacze i wg wikipedii 1.25%, to nawet sprawdza nam się 1 na 100 dziewczynHej wlasnie dzisiaj był poruszany temat czy ktoś pojawi się z podwójnym szczęściem:d jesteś pierwsza!
Klusecznik
Zaciekawiona BB
Ja zrobiłam dziś nifty. Usg wyszło ok. Mój lekarz jest zdania ze wrecz nie powinno się robić zarówno pappy jak i nifty. Problem pojawia się gdy jeden wyjdzie złe a drugi dobrze i teraz pytanie który wyszedł fałszywie. Nikt nie jest w stanie tego określić. Choć jak czytam i widzę dookoła to standard jest taki ze lekarze kierują na pappę, jest za darmo, a dziewczyny robią nifty bo pappa wyszła kiepsko. W luxmed nie da się zrobić bezpłatnie pappy, tez mam tam pakiet. Koszt usg plus białko pappa 500 pln w Warszawie w luxmedzie.Byłam u lekarza z moimi plamieniami, wszystko ok uffff tylko okazało się, ze teraz dziecko nie o 4 dni większe niż om tylko o ok 10 dni. Mówi ze tak może być, zdziwiłam się ze az taka duża różnica. Czy któraś dostała skierowanie z luxmed na test pappa z NFZ, ze względu na wiek jest darmowy. Gdzie oddaje krew? Do diagnostyki dzwoniłam to powiedzieli ze do lux medu muszę jechać a tam mi mówią ze nie. Szczerze powiedziawszy to i tak robię nifty i nie planowałam robić pappy ale lekarz z lm namawiał mnie, ze darmowe to tym bardziej mam zrobić. Czy któraś przechodziła przez to?
Ja dzisiaj szłam do sklepu sama a potem jeszcze do paczkomatu i tak ślisko byłam, ze się bałam. Kilka razy ledwo złapałam równowagęJa właśnie dziś poślizgnęłam się na parkingu w galerii... na lodzie, którego nie było widzac... pewnie spod jakiegoś samochodu. Prawie szpagat zrobiłam
Kkaarroo22
Fanka BB :)
Ja też mam, lekarz powiedział, że powinna się wchłonąć. U mnie się zmniejszyła jak ostatnio byłam.U mnie dziś 10+5 z dzidzia wszystko ok ale mam torbiel na jajniku:/zawsze coś ,ściskam Was
Dziewczyny, żegnam się z wami. Na wczorajszym USG nie było już akcji serca... Wg aplikacji to był 8+3, wg USG wiek był ten sam, więc serduszko musiało przestać bić dopiero co... Nie miałam żadnych plamień ani niepokojących objawów, więc tym bardziej szok. Czekam teraz na krwawienie, a jeżeli do przyszłego tygodnia nic się nie zacznie, idę na zabieg.
Ściskam was mocno i mam nadzieję, że już nie będzie takich smutnych wiadomości wśród was.
Ściskam was mocno i mam nadzieję, że już nie będzie takich smutnych wiadomości wśród was.
Bardzo mi przykro trzymaj się!Dziewczyny, żegnam się z wami. Na wczorajszym USG nie było już akcji serca... Wg aplikacji to był 8+3, wg USG wiek był ten sam, więc serduszko musiało przestać bić dopiero co... Nie miałam żadnych plamień ani niepokojących objawów, więc tym bardziej szok. Czekam teraz na krwawienie, a jeżeli do przyszłego tygodnia nic się nie zacznie, idę na zabieg.
reklama
Tak mi przykroDziewczyny, żegnam się z wami. Na wczorajszym USG nie było już akcji serca... Wg aplikacji to był 8+3, wg USG wiek był ten sam, więc serduszko musiało przestać bić dopiero co... Nie miałam żadnych plamień ani niepokojących objawów, więc tym bardziej szok. Czekam teraz na krwawienie, a jeżeli do przyszłego tygodnia nic się nie zacznie, idę na zabieg.