M
madziejkaa359
Gość
Hej wlasnie dzisiaj był poruszany temat czy ktoś pojawi się z podwójnym szczęściem:d jesteś pierwsza!Cześć Dziewczyny, są tu jeszcze jakieś sierpniowe ciężarówki z podwójnym ładunkiem ? [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej wlasnie dzisiaj był poruszany temat czy ktoś pojawi się z podwójnym szczęściem:d jesteś pierwsza!Cześć Dziewczyny, są tu jeszcze jakieś sierpniowe ciężarówki z podwójnym ładunkiem ? [emoji28]
Wszystko ok ,dzidziulek rośnie ...ja generalnie bylam w piątek na wizycie u Doktor,która będzie mi ciążę prowadziła ...dzisiaj poszlam zobaczyć co to się tam wyrabiaKurcze, słabo, a co lekarz mówił? I jak maluch? [emoji5]
Ooo twinksy - gratulacjeCześć Dziewczyny, są tu jeszcze jakieś sierpniowe ciężarówki z podwójnym ładunkiem ? [emoji28]
Ale super [emoji817][emoji2] mamy 1 ciążę bliźniaczą [emoji846] dawaj relacje!Cześć Dziewczyny, są tu jeszcze jakieś sierpniowe ciężarówki z podwójnym ładunkiem ? [emoji28]
Gratulacje! Który tydzień?Cześć Dziewczyny, są tu jeszcze jakieś sierpniowe ciężarówki z podwójnym ładunkiem ? [emoji28]
Ale super Gratuluję A to ciąża naturalna? Czy jakoś się wspomagałas? Brałaś tabletki anty przed?Jestem na finiszu 9 tygodnia, mamy bliźniaki dwukosmówkowe dwuowodniowe, na ten moment wszystko jest pięknie i bezobjawowo - w sumie gdyby nie to że mam czarno na białym to nie wiedziałabym że jestem w ciąży... Mam nadzieję że tak zostanie jak najdłużej! Zobacz załącznik 1228824