reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Na tym etapie i chlopcy i dziewczynki maja to samo [emoji28]
Kurcze od rana mam jakis problem z apka. Najpierw nie dalo sie wlaczyc a teraz zdjecia nie moge dodac.
Ja dlatego nie mam nawet ściągniętej apki zawsze wchodzę na stronie przez telefon i nie mam wogole problemu z dodawaniem postów ,edytowanie ich i dodawaniem zdjęć 😉

reklama
Swoją drogą co do płci, ciekawe czy te zabobony się sprawdza - te co wymiotowaly czy będą dziewczynki :) . Ja posty pisze tylko z przeglądarki i jest ok

I ja się witam dzisiaj z Wami :)
Dzisiaj pierwszy dzień w pracy po 1,5tyg zwolnienia i wydaje mi się, ze jakoś tak lepiej funkcjonuje jak muszę iść do pracy, choć teraz jestem padnięta 😅
Dzisiaj powiedziałam szefostwu o ciąży, dobrze to przyjęli.

Ja to mam ostatnio tak, ze jak jednego dnia mam mniejsze objawy i zaczynam się stresować czy w porządku wszystko to następnego dnia wszystko wraca ze zdwojona siła :)

Już coraz więcej z nas zbliża się do badań prenatalnych i będziemy mogły choć troszkę odetchnąć z ulga, bo najgorszy moment będzie za nami :)

Tyyyyyle piszecie, ze ledwo nadążam Was czytać 😅

reklama
Do góry