reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Hej dziewczyny. Drugi dzień walki z gorączką. Co ciekawe nie mam żadnych innych objawów, kaszlu, kataru, nic. Wczoraj doszła do 38.4 i nie chciała się zbić paracetamolem, dopiero po 2.5h pomogły zimne okłady :( Właśnie się przebudziłam, znów 38.14 :( bardzo boję się o maleństwo, dzisiaj 10+1. Czy któraś z Was miała gorączkę w I trym w poprzedniej ciąży i było ok?
spokojnie. Ja w poprzedniej ciąży byłam przeziębiona w I trym i wszystko dobrze się skończyło, córka zdrowa :)

reklama
Cześć Dziewczyny, przywitam się i ja choć boje się zapeszyć dlatego nie pisałam wcześniej. Termin mam na 13.08 w moje urodziny ;) mam 2 synów, jeden 9lat a drugi jutro kończy roczek ;) tak wiec jak pójdzie wszytsko dobrze będę mama rok po roku. Jestem również po 2 poronieniach. Wczoraj dostałam lekkich brązowych plamien, lekarz zalecił nospa max 3x2 tabletki oraz aspargin 2x1 tab. Dziś mam do niego dzwonić i zobaczymy czy ten zestaw będę brać nadal. Czy któraś podczas plamien tez tak bierze? Poza tym biorę eurytox 125 i acard 75. Endokrynolog przepisała dodatkowo jodid 100 ale biorę pregna start i tam jest już wiec odstawiłam. Mam wielka nadzieje, ze dane nam wszystkim będzie zostać sierpniowa mama [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Jestem tu weteranką plamien [emoji2] za 1 razem dostałam luteinę i Duphaston, teraz tylko Duphaston. Czytałam że plamienia bardzo często się zdarzają... Więc musimy być dobrej myśli. Chociaż wiem że czasem się nie da [emoji846]

Jestem tu weteranką plamien [emoji2] za 1 razem dostałam luteinę i Duphaston, teraz tylko Duphaston. Czytałam że plamienia bardzo często się zdarzają... Więc musimy być dobrej myśli. Chociaż wiem że czasem się nie da [emoji846]
Przepraszam, że zwracam Ci uwagę, ale masz błąd w nicku: piszemy 'nadziei' :)

Witam się ja śniadanie zjedzone słoneczko swieci siedzę i lapie promienie dzisiaj inna energia czuje ze mam więcej siły na pewno pójdziemy z mężem na spacer mlody u dziadków byl na weekend jutro wraca do szkoły cieszę się bardzo ze w końcu wracają 🙂

reklama
Witam się ja śniadanie zjedzone słoneczko swieci siedzę i lapie promienie dzisiaj inna energia czuje ze mam więcej siły na pewno pójdziemy z mężem na spacer mlody u dziadków byl na weekend jutro wraca do szkoły cieszę się bardzo ze w końcu wracają [emoji846]
U nas też już po śniadanku. :) my chcieliśmy isc z corka na sanki ale na razie u nas sypie śniegiem na całego, więc pewnie poczekamy do popołudnia. Ja znowu od wczoraj mam zjazd energii i w ogóle jakiś emocjonalny, najchętniej weszłabym do łóżka i wyszła może jak już będzie cieplej:(

Do góry