reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Będę starała się wciągnąć wszystkie na listę.
Listę tu wstawie . I jeśli któraś pomine ZA CO OD RAZU PRZEPRASZAM to wtedy dacie znać. Dopiszemy. Kurcze. Już musi być dobrze z bobaskami.

Co do płci wiedziałam od 13 tc. Teraz będzie wiadomo później z różnych przyczyn.
Detektor mam ale jeszcze tętna nie wylapalam, dziś 11+6, tak więc albo moje fałdy tłuszczu nie pozwalają, albo za wcześnie, albo chińskie g... z eBaya nie działa [emoji23]
To ja jestem dzień przed Tobą bo u mnie dziś 12+0 [emoji14] to my takie trochę pół na pół lipcówki/sierpniowki :)

reklama
Nie takie cuda już się u nas na forum działy... Bądź dobrej myśli. Trzymamy kciuki[emoji8]

Też myślę że wszystkie dziewczyny które są tu aktywne są za wątkiem zamkniętym [emoji846]
Nie dziękuję... Raczej wolę nastawić się negatywnie, aby się nie rozczarować 😒15 października straciłam ciążę prawie w 9 tyg.serduszko nie biło,mam źle doświadczenia...oby do jutra - przynajmniej będę wiedziała na czym stoję...

Mało piszę😔gdyż nie wiem czy będzie mi dane zostać z Wami - lekarka mnie nastraszyła, że ciąża nieprawidłowa w 6 TC gdyż widoczny był zarodek a nie było pęcherzyka żółtkowego 🤷czekam jak na szpilkach na jutrzejszą wizytę - dowiem się czy jest źle...jestem po dwóch stratach pod rząd więc jestem na to gotowa w jakimś sensie...do tego czytam wasze posty o objawach-ja nie mam żadnych 😔w każdym razie proszę mnie uwzględnić, a jutro jeszcze dam znać....
trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ✊✊

Wg OM 31/7, wg USG 27/7 i tego lekarz kazał się trzymać. No to się trzymam. Uparcie , zawzięcie i do bólu. Byle do przodu i zdrowe bylo.
ale macie już fajnie dziewczyny - jesteście po tym najgorszym pierwszym trymestrze - mi to jeszcze daleko, bo dopiero 8t2d :)

reklama
Do góry